Ik ben zwanger!

zwanger00

Ik probeerde een originele titel te bedenken voor dit artikel, maar dat lukte niet. Dus bij deze kom ik maar meteen to the point, want ik ben zwanger! Vandaag ben ik 11 weken en 3 dagen en ik ben 14 juli 2016 uitgerekend.

Op 8 december hadden we de eerste echo en ik dacht dat ik toen bijna 10 weken zou zijn, maar ik bleek 8 weken en 3 dagen zwanger te zijn. Een kleine tegenvaller, maar we waren al lang blij dat we een kloppend hartje en een bewegend kindje zagen. We vertelden het een paar dagen later aan onze ouders en we wilden het anderen pas vertellen na de volgende echo.

zwanger000

Die echo hadden we woensdag en toen was er opeens al een heel kindje te zien. Het kindje bewoog alle kanten op en alles zag er (voor zover ze dat bij deze termijn kunnen zien) goed uit. Ik werd 1 dag vooruit gezet, dus ik bleek 10 weken en 6 dagen zwanger te zijn.

Met mij gaat het op dit moment best goed. Ik moet zeggen dat ik veel meer last heb van kwaaltjes dan bij Nomi, maar sinds vorige week wordt dat iets beter. We gaan nu dus gewoon vol op genieten van de zwangerschap!

72 gedachten over “Ik ben zwanger!

 1. Tineke schreef:

  Gefeliciteerd! Oh, ik vind dit zo leuk! Ik zit hier bijna te springen achter mijn laptop. Dat wordt vast net zo`n schatje als Nomi! Geniet van je zwangerschap meid!
  Liefs

 2. Marina schreef:

  Van harte gefeliciteerd! Wat een leuk nieuws! Ik had al zo’n vermoeden, al weet ik eigenlijk niet waar,haha! Een fijne zwangerschap gewenst! 🙂

 3. Manon schreef:

  Aha wat super om te lezen zeg, yay!!!!! Wat balen dat je meer kwaaltjes hebt, maar misschien wordt dit niet heel erg (hopelijk) geniet van je zwangerschap en natuurlijk van harte gefeliciteerd xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.