H&M en Zeeman shoplogje

shoplogje

De laatste tijd heb ik een paar dingen besteld en gekocht en daarom heb ik vandaag weer een (verzamel)shoplogje voor jullie. Ik shopte bij H&M en Zeeman en vandaag laat ik jullie zien wat ik kocht voor Nomi, Lenn en voor mezelf.

H&M aankopen voor Nomi

H&M

Als H&M sale heeft, kan ik het niet laten om even te kijken. Ik zag deze bikini en ik vond hem zo leuk! Maar… Nomi heeft eigenlijk al teveel badkleding. Daarom bestelde ik hem een maatje groter, dan kan ze hem over een paar maanden aan. Verder bestelde ik een tregging, want dat kan ze makkelijk zelf aandoen. Ze is niet zo handig met (druk)knopen, dus dit is ideaal voor haar. De bikini en de broek kosten nu allebei € 7,99.

Treggings van Zeeman

treggings

Ook bij Zeeman kocht ik twee treggings voor Nomi. De linker kostte nu € 4,00 en de rechter € 2,50.

Nieuwe T-shirtjes voor Lenn

zeeman

Lenn was (alweer) toe aan nieuwe t-shirtjes. Telkens maakt hij vlekken in zijn shirts die ik er met geen mogelijkheid meer uit krijg, of hij maakt ze kapot. Hij blijft regelmatig ergens achter haken en dan zit er weer een gat in zijn shirt… Daarom vind ik het zonde om dure shirts te halen en ging ik gewoon naar Zeeman. Voor deze t-shirtjes betaalde ik € 2,50 per stuk.

Voor mezelf shoppen bij H&M

blouse groen

Ik vond dat ik zelf ook wel toe was aan wat nieuwe kleding. Ik bestelde een paar mouwloze blousjes, maar de meesten gaan weer terug. Dit groene blousje blijft wel. Ik betaalde er € 9,95 voor.

zomerjurkjes

En ook deze twee jurkjes blijven. De linker kost € 14,99 en de rechter € 9,99. Ik ben dus weer goed geslaagd en we kunnen weer even vooruit!

Shop jij vaak bij H&M en Zeeman?

Een gedachte over “H&M en Zeeman shoplogje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.