NOMI IS JARIG!

eerste verjaardag

Hoera! Vandaag is Nomi 1 jaar geworden! Terwijl ik mijn eigen verjaardag helemaal niet zo leuk vind, keek ik stiekem al een tijdje uit naar Nomi’s eerste verjaardag. En vandaag is het dus zo ver, ze is 1!

eerste verjaardag1

Een jaar geleden werd ze geboren en ik herinner het me nog als de dag van gisteren. Maar aan de andere kant lijkt het ook al eeuwen geleden. Na de keizersnede werd ze meteen bij me gelegd en ook daarna was ze continu bij me. Hoewel ik zelf weinig kon doen, genoot ik wel heel erg van haar.

eerste verjaardag 2

Maar goed, dat was vorig jaar. Inmiddels is ze al een heel kindje, ze is gegroeid van 3,6 kilo naar 8,8 kilo, van 50 cm naar 72 cm, we zijn 4 (bijna 5) tandjes verder, ze kletst, ze speelt, ze staat en probeert te lopen en ze is gewoon een heel vrolijk meisje. En.. Ze is nu een dreumes!

Zaterdag vieren we haar verjaardag, maar natuurlijk maken we er vandaag ook een leuke dag van. Bart is vrij en we hebben niet echt plannen, maar Nomi zal vandaag zeker extra verwend worden. En natuurlijk krijgt ze haar cadeautjes! En dan nog iets leuks; een van de cadeaus die ze vandaag krijgt, kunnen jullie vanmiddag winnen!

32 gedachten over “NOMI IS JARIG!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.