Eén jaar geleden…

nijntje0

Was het best een spannende dag. De volgende dag stond de keizersnede gepland en de dag ervoor deed ik de laatste dingetjes in huis. Ik maakte het huis nog even schoon, ik draaide de laatste wasjes, ik keek nog even naar het geboortepakje (en ik kon me nog steeds niet voorstellen dat ons kindje die de volgende dag aan zou hebben), ik werkte mijn uitgroei bij en we keken nog een paar filmpjes van keizersnedes.

Zenuwachtig!

Bart was behoorlijk zenuwachtig en ik ook wel, maar om een andere reden. Ik was nog steeds bang dat Nomi toch nog gedraaid zou zijn en we de volgende dag naar huis werden gestuurd. Dat zag ik al helemaal voor me en ik had er zelfs over gedroomd. Ik zag ons al met al onze spullen weer in de auto stappen om weer naar huis te gaan.

Ik had liever natuurlijk willen bevallen, maar ik had me erbij neergelegd dat het een keizersnede zou worden en ik was er helemaal op voorbereid. Het was dus niet zo dat ik die keizersnede graag wilde, maar ik hoopte wel heel erg dat ik Nomi de volgende dag vast zou kunnen houden.

Voorbereiden

’s Avonds checkte ik mijn koffer en tassen nog even (ja, ik had veel te veel bij me), om zeker te weten dat we niks waren vergeten. En toen besloten we maar naar bed te gaan. Door de spanning duurde het wel eventjes voordat ik in slaap viel, maar uiteindelijk heb ik prima een aantal uren geslapen. Bart niet, die deed geen oog dicht.

En de volgende dag was het zo ver, Nomi werd geboren (hier kun je mijn bevallingsverhaal lezen). Wat dus betekent dat ze morgen 1 wordt!

9 gedachten over “Eén jaar geleden…

  • Malou schreef:

   Dat was het ook haha. Maar ik wist dat we waarschijnlijk 3 nachten in het ziekenhuis zouden moesten blijven, dus ik had voor mezelf en voor Nomi best veel bij me.

 1. Anneleen schreef:

  Lijkt me bijzonder, wetende dat je de volgende dag binnen gaat gaan en je kindje op de wereld gaat komen! Lijkt me heel spannend, zou zelf ook niet zo goed slapen denk ik 😉

 2. Sylvie schreef:

  Leuk dat je ook dit opschrijft, lijkt me heel apart om te weten dat je de volgende dag gaat bevallen.. Kan me je onzekerheid en gevoel van “gaat het wel echt gebeuren?” heel goed voorstellen! Ik had zelf toen mijn vliezen waren gebroken nog zo’n gevoel van “haha dit gebeurt niet echt” :’)

 3. Lilian schreef:

  Leuk dat die bevalling de eerste verjaardag weer helemaal terugkomt. Alsof je het dan nog even moet verwerken ofzo. Had ik tenminste met Anna ook.

  Hele fijne verjaardag morgen!!

 4. Hanna schreef:

  Lijkt me echt een spannend en ook wel een beetje gek om te gaan slapen met het idee dat je de volgende dag moeder wordt, ondanks dat je bang was dat ze alsnog zou draaien.

 5. Kimberley schreef:

  Hoi Malou,

  wat gaat het snel he, morgen Nomi al weer 1 jaar oud!
  maak er morgen met je gezin een leuke dag van en zaterdag met familie en vrienden =)

  liefs, Kimberley

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.