Zara & Primark shoplogje

zara 2017

Ken je dat? Als je op zoek bent naar nieuwe kinderkleding, vind je bijna niks leuks. En als je de stad ingaat om alleen winterjassen te kopen, zie je opeens allemaal leuke dingen. Dat had ik vorige week, vooral bij Zara zag ik hele leuke dingen voor Nomi en Lenn.

primark winterjas

Ik had van tevoren al even op internet gekeken welke winterjassen er allemaal te koop zijn. Omdat Primark geen webshop heeft en ik dus niet wist of ze wat leuks hadden, besloot ik daar te beginnen. Mijn oog viel meteen op deze winterjas, ik vind hem zo leuk! Deze nam ik mee voor Lenn en ik betaalde er maar € 14,00 voor. Verder vond ik Primark op dit moment een beetje tegenvallen, dus dit was het enige wat ik meenam.

winterjas

Vervolgens gingen we naar Zara. Op internet zag ik een hele leuke winterjas met stippen (die ik in dit artikel liet zien). Maar Nomi’s reactie was nogal duidelijk toen ik hem aan haar liet zien. ‘Nee, die is niet mooi’. Ik liet haar andere jassen zien, en ze vond deze heel mooi. Het was de goedkoopste jas die de Zara had, en dat vond ik natuurlijk helemaal niet erg. Hij kost € 19,95.

zara meisje

Nomi had verder eigenlijk niks nodig, maar toch kwamen we wat dingen tegen die wel heel erg leuk zijn. Zelf kon ik het roze shirtje en het broekje met vlinders niet laten hangen, en Nomi vond het jurkje helemaal geweldig. Het shirtje kost € 4,95, het broekje € 7,95 en het jurkje € 10,95.

zara

Lenn kon wel een extra broekje gebruiken. Door het kruipen zijn zijn broekjes binnen no-time vies, en er zijn er ook al een paar gesneuveld. Het shirtje kocht ik op de groei, want Lenn heeft voor nu al best veel shirtjes. Het joggingbroekje kost € 6,95, en shirtje € 3,95 en de spijkerbroek € 12,95.

We zijn dus weer goed geslaagd, en ik denk dat we voorlopig maar even uit de buurt van winkels blijven haha!

2 gedachten over “Zara & Primark shoplogje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.