Ons nieuwe huis inrichten

westwing 2

Jullie hebben misschien wel gelezen dat we binnenkort gaan verhuizen. Vandaag hebben we de sleutel gekregen, dus we kunnen beginnen met klussen! Er moet best veel aan het huis gebeuren en door mijn zwangerschap kan ik zelf niet zoveel doen, maar waar ik al wel druk mee bezig ben is nadenken over de nieuwe inrichting van ons huis. Ons nieuwe huis is een stukje groter en daarnaast zijn er een aantal meubels aan vervanging toe, dus ik ben druk op zoek naar nieuwe meubels.

Iets wat ik sowieso nieuw wil, is een eettafel. Toen Bart en ik gingen samenwonen, hebben we bewust een kleine eettafel gekocht, omdat we toen in een klein appartementje gingen wonen. Toen we verhuisden naar ons volgende huis hebben we deze gewoon meegenomen, maar eigenlijk staat een nieuwe eettafel al heel lang op mijn wishlist. Ik wil dus graag een wat grotere, eentje waar zes stoelen aanpassen.

Verder wil ik straks eerst de meubels die we al hebben gewoon neerzetten in de woonkamer, en dan wil ik pas beslissen wat er nog bij moet komen. Op dit moment vind ik het heel lastig en ik ben bang dat als ik iets koop, ik straks niet weet waar ik het neer moet zetten.

westwing 1

We hebben straks voor het eerst een huis met een vrij ruime hal, dus ook daar moet iets in komen te staan. Ik twijfel nog tussen een sidetable of gewoon een kast. Een sidetable vind ik heel mooi, maar een kast is weer wat praktischer.. Daar moet ik dus nog even over nadenken.

westwing 3

Waar we ook veel nieuwe spullen voor nodig hebben, is Nomi’s kamer. De meubels die nu op haar kamer staan, gaan naar de kamer van mijn buikbaby en zij krijgt nieuwe meubels. Ze krijgt eerst nog gewoon een ledikantje, want ik vind haar nog te jong en te klein voor een groot bed. Verder ben ik op zoek naar een leuke kast en als er ruimte voor is (ik denk het wel, want haar kamer is vrij groot) wil ik er een boekenkast neerzetten. Nomi houdt echt van boekjes, ze heeft er best veel en ik vind een boekenkast ook gewoon heel leuk staan.

Dit artikel kwam tot stand door een samenwerking.

5 gedachten over “Ons nieuwe huis inrichten

  1. Eline schreef:

    Wat leuk! Proficiat met jullie nieuwe huis. Wij krijgen maandag de sleutel van onze nieuwe woning. Ik zal je blog dus goed blijven volgen om eventuele tips te krijgen 😉

  2. haia schreef:

    Een doorgroeibedje lijkt me nu ideaal voor jullie. Het duurd nog even voor ze in een normaal bedje slaapt maar het zal er vlugger zijn dan je denkt en dan moed je niet weer gaan zoeken.

  3. Wilma schreef:

    Hoi Malou, misschien kun je een plattegrond maken met uit papier geknipte malletjes voor de meubels. Zo kun je aardig inschatten wat er past. Mocht je tips willen hebben, vraag maar via Lindsey, dan kan ik het je geven. Geef dan ook gelijk de maten door van de ruimtes. Succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.