Win een gehaakt aapje naar keuze

aapje

Zelf kan ik absoluut niet haken, maar ik vind gehaakte knuffels (en andere dingen trouwens ook) altijd heel erg leuk. Laatst kwam ik de webshop Kiddycolors.com tegen en ik ontving van de eigenaresse een heel schattig aapje. En één van jullie kan zo’n aapje winnen, in een kleur naar keuze!

kiddycolors

Eigenaresse Renske is in 2010 met haar gezin naar Thailand vertrokken en daar is ze begonnen met KiddyColors. Het is inmiddels een professionele website met meerdere medewerkers. Die medewerkers verdienen een eerlijk salaris en KiddyColors betaalt het schoolgeld van hun kinderen. Ook doneert KiddyColors 10% van alle inkomsten aan verschillende goede doelen in Thailand.

aapjes

Wat zijn ze leuk hè? Naast deze gehaakte aapjes kun je op deze webshop ook veel andere dingen bestellen. Denk bijvoorbeeld aan naamslingers, muziekdoosjes en rammelaars.

aapje1

Eén van jullie wint dus zo’n aapje en je mag zelf uitkiezen welke kleur je graag wil hebben. Zelf ging ik voor roze met mint, omdat ik denk dat dat straks heel leuk staat op Nomi’s nieuwe kamer.

Om kans te maken op zo’n aapje like je de Facebookpagina van MadebyMalou.nl (en ik zou het heel leuk vinden als je dit bericht liket en/of erop reageert) en die van KiddyColors. En laat hieronder een reactie achter, zodat ik weet dat je meedoet. Vergeet niet om een geldig e-mailadres in te vullen zodat ik contact met je op kan nemen als je hebt gewonnen.

Je kunt meedoen tot en met zondag 13 maart.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

31 gedachten over “Win een gehaakt aapje naar keuze

 1. Jitske schreef:

  Like en deel zeker mee
  Graag een aapje voor onze jongste dat zichzelf soms ook eens als aapje gedraagt.
  Kan zelf ook niet haken maar vind dat je er prachtige dingen mee kan maken zoals dit aapje.. xx

 2. jolein koolske schreef:

  Oh wat zijn ze super schattig !! Ik was eigenlijk helemaal geen fan van haken maar zie de laatste tijd veel leuks voorbij komen zeg. Dit aapje is ook echt super schattig, dus ik doe dolgraag mee !!!

 3. Will schreef:

  Ik zou graag mee willen doen, maar ik heb om privéredenen geen Facebook meer.
  Ik zou als ik mee mag doen graag voor de blauwe gaan.
  Ik duim voor mijzelf en voor mijn kleindochter van 1 jaar.

 4. Marian schreef:

  Wat schattig! Ik vind gehaakte knuffels erg leuk, vooral aapjes! Voor mijn eigen kleine aapje zou ik gaan voor de blauw/grijze. Geen Fcebook maar wel gedeeld met G+, hoop dat ik dan ook een kansje mag maken,

 5. Kim schreef:

  Wat een leuk aapje! 🙂 Hier zijn we ook dol op handgemaakte spullen. Wij hebben dan ook al zo’n mooie naamslinger van Kiddy Colors, maar zo’n mooie gehaakte aap zou ook welkom zijn. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.