ONZE ‘OUDERS VAN NU’ FOTO

In augustus stonden we in de Ouders van Nu met een interview over onze ‘stay-cation’ en daar stond ook een foto bij. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk kregen we die foto zelf ook. En omdat ik het zelf een ontzettend leuke foto vind, heb ik hem laten afdrukken op forex.

Dit is de foto. Volgens mij is hij in juni gemaakt, gewoon in onze tuin. Ik vind het heel leuk om zo’n foto van ons te hebben, dit is wat anders dan de standaard foto’s die je meestal maakt. En daarom wilde ik er dus iets leuks mee doen. Ik kreeg het aanbod om hem via Fotoophout.nl te bestellen en hem af te laten drukken op forex. Dat aanbod kon ik natuurlijk niet afslaan.

Forex is een kunststofsoort met een lange levensduur. Doordat er nauwelijks structuur aanwezig is in het materiaal, wordt de foto heel strak afgedrukt.

En strak is het zeker, ik vind de foto heel erg mooi geworden. Hij staat nu nog op een kastje in de kamer, maar ik wacht even met ophangen totdat we wat meer zekerheid hebben over het huis, waar ik vanochtend over vertelde. Als dat doorgaat, krijgt hij daar een mooi plekje.

Dit artikel bevat een product dat is opgestuurd door een webshop.

9 gedachten over “ONZE ‘OUDERS VAN NU’ FOTO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.