HUIZENJACHT UPDATE

Het is alweer een tijdje geleden dat ik iets schreef over onze huizenjacht. Ik vertelde jullie toen dat we een huis hadden bezichtigd waar Bart en ik allebei erg positief over waren. Over het algemeen zitten we niet zo op één lijn qua huizen, dus dit was best bijzonder.

Het is een behoorlijk ruim huis en eigenlijk ziet alles er heel goed uit. Er moet wel wat aan gebeuren, maar dat is bij ieder huis eigenlijk wel zo. Er zit bijvoorbeeld lambrisering aan de muren (oftewel, knalgeel met oranje hout) en dat is niet zo onze smaak. Dat moet er dus af, en ik denk dat daar het meeste geld en tijd in gaat zitten. Verder ziet het huis er heel netjes uit.

We zijn op dit moment dus druk bezig met van alles en nog wat. Onderhandelingen, de financiering, et cetera. Daar gaat best veel werk en tijd inzitten, en hopelijk leidt dat tot een goede afloop. We hebben allebei een heel goed gevoel bij dit huis en hopelijk kunnen we het allemaal rond krijgen.

Ik plaats nu nog geen foto’s van het huis, omdat er nog andere mensen in wonen. Als het allemaal doorgaat, laat ik het jullie natuurlijk wel zien 🙂

11 gedachten over “HUIZENJACHT UPDATE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.