NOMI’S VERLANGLIJSTJE

10 november wordt Nomi 1, en ik ben al een tijdje bezig met een verlanglijstje voor haar. En ik kan je vertellen dat dat best moeilijk is. Ze vertelt zelf natuurlijk nog niet wat ze graag wil hebben, dus ik heb vooral gekeken naar wat voor dingen ze leuk vindt om mee te spelen. En daarnaast kwam ik wat leuke dingen tegen waarvan ik denk dat ze het ook erg leuk zal gaan vinden.

Zelf gaan we haar een loopwagentje geven. Ik vind Woezel en Pip zelf erg leuk, en daarom koos ik voor deze. Deze kwam ik tegen op Bol.com.

Ook boekjes vind ik ontzettend leuk. ‘Maar waar Beer’ gaat over Beer, die veel te groot is om in een gewoon huis te wonen. En dus gaan de jongen en de beer samen op zoek naar een andere plek voor hem.

‘Mijn eerste atlas’ is een boekje met dikke kartonnen bladzijdes, waardoor jonge kinderen er zelf goed in kunnen bladeren. Iedere bladzijde is gevuld met een illustratie van een werelddeel met daarop typische kenmerken van de landen. Stiekem vind ik het boek zelf ook erg leuk om door te bladeren haha.

En omdat boekjes sowieso natuurlijk heel leuk zijn, gooi ik er nog eentje in dit artikel. Dit is een nieuw kinderboek, die ik laatst kreeg van een persbureau (net als de twee boeken hierboven). Het gaat over Sam, die wil gaan spelen met Piepie. Maar Piepie is nergens te vinden.. Er komen nog meer delen van dit boek, en ik vind deze erg leuk!

Nomi vindt muziekinstrumentjes heel erg leuk, dus dat zou ook een leuk verjaardagscadeau zijn. Ik zag ze op Aliexpress.com, maar als ik ze nu nog bestel, heb ik ze op haar verjaardag nog niet binnen. En verder ben ik dit soort dingen nog nergens tegengekomen. Deze blijven dus op haar verlanglijstje staan.

Dit soort skippy dieren zag ik laatst bij Ballorig en Nomi en ik waren er meteen fan van. Nomi heeft er een hele tijd opgezeten en ik besloot dat dit ook wel een heel leuk verjaardagscadeau zou zijn voor haar. Dus inmiddels hebben we het varkentje in huis. Je kunt ze onder andere bestellen bij Littlecool.com.

Houten speelgoed valt ook erg goed in de smaak. Deze zag ik bij Hema en ik zette hem op Nomi’s verlanglijstje. Als iemand nog vraagt wat Nomi voor haar verjaardag wil hebben, vind ik dit een hele goede optie.

Ook deze trein en puzzel kwam ik tegen bij Hema. Ik denk dat Nomi zich hier ook goed mee zou kunnen vermaken.

Duplo had ik al bedacht als verjaardagscadeau toen Nomi nog niet eens was geboren (en later was ik het weer vergeten haha). Laatst was ze er bij mijn schoonouders mee aan het spelen en ze vond het erg leuk. En het leuke van duplo is, dat je het steeds verder kunt uitbreiden. En ik denk dat ik me er zelf ook wel mee kan vermaken haha. Je kunt het onder andere kopen bij Bol.com.

Dit artikel bevat gesponsorde artikelen en affiliatielinkjes.

6 gedachten over “NOMI’S VERLANGLIJSTJE

  1. Tessa schreef:

    Ook hier zijn we druk met het verlanglijstje. Die atlas is een leuk idee! Ziet er super uit, die ga ik toevoegen. Zelf geven we waarschijnlijk de ark met dieren (van Fischerprice denk ik).

  2. Susan schreef:

    Even ideeen op doen voor de verjaardag van mijn dochter in december 😉

    Wij gaan de puky driewieler met duwstang kopen. Lijkt me heel leuk om in het voorjaar wandelingen mee te maken.

    En verder vraag ik: de skippy koe, een zachte pop voor in haar kinderwagen, boekjes, zoef zoef dieren, houten blokken, houten puzzels en na jou blogje misschien ook nog een duwkar vragen/kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.