Op zoek naar leuke kerstcadeaus

kerstcadeaus

Ik hou van de periode rond kerst; de gezelligheid, de knusse sfeer, de kerstliedjes.. Heerlijk! Ook kerstcadeautjes zijn natuurlijk hartstikke leuk, maar dat vind ik ook wel heel lastig. Ik vind het al moeilijk om te bedenken wat ik zelf wil hebben, laat staan voor anderen. Ik keek op Radbag.nl en daar kwam ik wat leuke kerstcadeaus tegen.

leuke kerstcadeaus

Voor degene die het op de kermis niet kan laten om meteen naar de grijpmachines te lopen is dit een perfect cadeau! Je betaalt er € 34,95 voor.

bier

Veel mannen weten niet wat ze voor kerst willen hebben en voor mannen die van bier houden is deze set altijd goed. Het is een geschenkdoos met bieren van over de hele wereld. Het is wel iets duurder dan een gewoon kratje bier, maar dan heb je ook echt iets anders. Deze set kost € 34,95.

radbag

Ik hou van retro (ik heb bijvoorbeeld een telefoonhoesje met een cassettebandje erop) en daarom vind ik deze placemats ook heel erg leuk. Je betaalt € 9,95 voor een set van 4.

bureaustofzuiger

Een bureaustofzuiger is volgens mij best handig en daarnaast zien deze er hartstikke schattig uit. Ze kosten € 14,95 per stuk.

tafelbiljart

Voor wie van biljarten houdt maar geen plek heeft voor een biljart is tafelbiljart een perfect cadeau! Je betaalt er € 29,95 voor.

poster

En last but not least, deze poster met belangrijke data. Erg leuk om bijvoorbeeld de geboortedata van je kinderen op te zetten. Deze kost € 24,95.

Ga jij kerstcadeaus kopen?

sp

2 gedachten over “Op zoek naar leuke kerstcadeaus

  1. Inez schreef:

    Heel leuk zo’n samenwerking maar vorig jaat schreef je nog een artikel over dat je eigenlijk helemaal niet van Kerst houdt omdat je tegen die verplichte gezelligheid opziet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.