Dagboekje #218; camping, Centro en dorpsfeest

Afgelopen week waren we tot donderdag nog op de camping, en daarna vonden we het tijd worden om weer naar huis te gaan. Zaterdag ging ik met mijn zusje naar Centro in Oberhausen, en ’s avonds gingen we naar het dorpsfeest in de woonplaats van mijn ouders.

Maandag speelde Nomi met een jongetje van haar leeftijd, en Lenn vond zijn zusje erg interessant. We speelden even bij hun in de tuin, en later besloten we naar de speeltuin te gaan. En dat vindt Nomi altijd heel erg leuk!

Aan het einde van de middag kwam Bart weer naar de camping, en Nomi gaf voor hem een drumconcert. Na het eten gingen Nomi en Lenn bij mijn ouders in bad, en dat was natuurlijk een groot succes.

Dinsdag gingen we even naar Enschede, want ik wilde graag naar de nieuwe Zara. Helaas viel de kindercollectie me een beetje tegen, ik kocht alleen een broekje voor Lenn. ’s Avonds zat ik nog lekker even buiten met Bart.

Woensdag was onze laatste dag op de camping. We hebben even gewandeld, en natuurlijk moesten er wat foto’s gemaakt worden.

’s Middags was het hartstikke warm en Nomi en Lenn speelden bij mijn ouders met water. Toen de kinderen ’s avonds sliepen deden we een spelletje met mijn moeder en mijn zusje.

Donderdagochtend gooide ik de auto vol met onze spullen, en daarna gingen we naar huis. Thuis begon ik aan een nieuwe serie; White Gold. Erg leuk voor iedereen die Chuck Bass (Gossip Girl) mist! Na het middagslaapje ging ik verder met de was, want dat was behoorlijk veel..

Vrijdag ging we naar de kinderboerderij. We keken even bij de dieren, maar Nomi wilde al snel naar de speeltuin. Anderhalf uur later ging de kinderboerderij bijna dicht, en ik kreeg Nomi en Lenn met moeite mee naar huis.

centro

Zaterdagochtend haalde mijn zusje mij op om naar Centro, een winkelcentrum in Oberhausen te gaan. We begonnen bij Starbucks, en daarna begon onze shopsessie!

centro oberhausen

Ik kocht niet zo heel veel, maar bij Zara kwam ik een heerlijke trui tegen. Op de terugweg lakte ik mijn nagels in de auto, maar dat was niet zo’n succes haha!

’s Avonds gingen we naar het Dorpsfeest, en bij binnenkomst vond de degene die de stempels zette het grappig om hem over mijn tattoo te zetten.. Ach ja! Het was een hele gezellige avond, en uiteindelijk lag ik om half 4 in bed. Gelukkig kon ik lekker uitslapen!

De volgende dag ging ik weer naar huis, en het was heel fijn om weer bij Nomi, Lenn en Bart te zijn. Het was heerlijk weer, dus we zijn lekker buiten geweest.

Een gedachte over “Dagboekje #218; camping, Centro en dorpsfeest

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.