PERSOONLIJK: BIJNA TROUWEN!

Het duurt nu echt niet lang meer voordat we gaan trouwen en jullie gaven aan dat jullie het leuk zouden vinden om nog een keer een update te zien. Het duurt nu nog ongeveer anderhalve week en eigenlijk is alles wel geregeld. Normaal gesproken stel ik dingen vaak uit tot het laatste moment, maar dat is nu gelukkig niet gebeurd. We hebben de laatste dingen geregeld met onze fotograaf, de ringen zijn binnen, mijn jurk is helemaal klaar, ik heb twee paar schoenen.. Het enige waar ik nog een beetje over twijfel is mijn haar en make-up, maar ik heb nog tijd om wat dingen uit te proberen. Ook onze huwelijksreis is geboekt, dus nadat we zijn getrouwd, gaan we heerlijk op vakantie 🙂

20 gedachten over “PERSOONLIJK: BIJNA TROUWEN!

  1. Rachel Kromdijk schreef:

    oh super spannend meid geniet ervan! ik zou voor een lichte pila oogschaduw gaan! zoals ik bij mijn vriendin (op mijn blog staat er post van) heb gedaan die ook gaat trouwen binnenkort liefs x

  2. Rosanne van Dieren schreef:

    Oh wat spannend! Het komt nu wel heel dichtbij. Ik ben zo benieuwd naar je jurk hihi. Ook lekker dat je vakantie al geregeld is. liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.