PERSOONLIJKE UPDATE: WERK!

Laatst vertelde ik jullie dat ik op zoek was naar werk, maar dat het nog niet lukte om iets te vinden. Kort daarna werd ik gebeld door mijn stage, met de vraag of ik daar tijdelijke wilde komen werken. Natuurlijk wilde ik dat, het was namelijk een erg leuke stage en ik wilde heel graag aan het werk. 

Het is een functie voor 16 uur per week en in eerste instantie voor twee maanden, maar het is natuurlijk beter dan niks. Inmiddels ben ik al begonnen en het bevalt me heel erg goed. Naast mijn werk heb ik nu natuurlijk veel tijd om te bloggen, dus ik ga proberen om twee artikelen per dag online te blijven zetten. Qua tijd lukt dat makkelijk, maar qua inspiratie vind ik het soms wel moeilijk. Ik moet nu natuurlijk twee keer zoveel ideeën hebben, en dat valt me soms wel tegen.

Aangezien dit tijdelijk werk is, blijf ik natuurlijk doorzoeken naar een baan, dus mocht je iets weten, let me know!

18 gedachten over “PERSOONLIJKE UPDATE: WERK!

  1. Kirsty schreef:

    Wat fijn dat je nu toch wat werk hebt gevonden, ook al is het dan tijdelijk en niet fulltime! 🙂 Wie weet zeggen ze na die twee maand ook wel dat je nog langer mag blijven of weten ze daar nog een plek waar je aan de slag kan!

  2. Beautyjuf schreef:

    Gefeliciteerd met je job! Wat ik alleen niet begrijp is dat je jezelf verplicht om twee artikelen per dag te blijven posten. Je geeft aan dat je soms op zoek bent naar inspiratie. In de laatste zin staat: ik moet nu twee keer zoveel ideeën hebben. Dan vraag ik me af: 'Van wie moet je dit?' Bloggen is toch je hobby? Zie het niet als een verplichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.