Dagboekje #195; shoppen met Nomi, Ikea en nieuwe schoenen

diary

Dit is alweer mijn 195ste dagboekje, nog eventjes en er staat 200 dagboekjes op mijn blog! Vorige week begon een beetje saai, maar uiteindelijk deden we wat leuke dingen. Vrijdagochtend ging ik shoppen met Nomi, ’s middags kwamen mijn nieuwe schoenen binnen en we gingen met zijn viertjes naar Ikea. Minder leuk was dat Lenn een beetje jengelig was door een doorkomend tandje.

2

Maandag deden we vrij weinig. Toen Nomi ’s ochtends op de peuterspeelzaal was heeft Lenn een hele tijd geslapen en toen kon ik even bloggen. ’s Avonds waren Nomi en Lenn heel lief samen aan het spelen en daar maakte ik een (nogal onscherpe) foto van. Ook dinsdag deden we niet veel. Lenn probeerde te kruipen maar dat lukte niet echt. Daarom deed Nomi even voor hoe het moet haha.

3

Lenn had last van een doorkomend tandje (die er inmiddels door is) en hij zat veel op schoot. Nomi vond dat wel gezellig en we zat lekker met zijn drietjes op de bank. Woensdagochtend ging Nomi naar mijn schoonmoeder, maar voordat we weggingen moest eerst het olifantje naar ‘bed’ gebracht worden.

4

Daarna deed ik met Lenn even boodschappen, wat hij altijd erg leuk vindt. Even later kreeg ik de foto rechts van mijn schoonmoeder, Nomi vermaakte zich daar erg goed.

5

’s Avonds wilde ik even snel boodschappen doen, maar Nomi wilde graag mee en dan duurt het allemaal wat langer. Ook donderdag was een beetje saai. Nomi sliep ’s middags een hele tijd en Lenn wilde weer graag bij me zitten.

6

Vrijdagochtend paste mijn moeder op Lenn, en ik ging samen met Nomi even naar de H&M. Nomi weet precies wat ze wel en niet aan wil, dus ik koop niks meer voor haar zonder dat ze erbij is. Uiteindelijk kochten we twee jurkjes. ’s Middags kwamen mijn nieuwe biker boots binnen. Mijn oude laarsjes waren echt aan vervanging toe en ik vind deze erg leuk.

7

Vrijdagmiddag wandelden we een stukje en we haalden Bart op van zijn werk. Verder begon ik met het uitzoeken van kleertjes die Nomi en Lenn te klein zijn, om ze te verkopen. Inmiddels heb ik daar een Instagramaccount voor aangemaakt; @madebymalouverkoopt.

8

Zaterdagochtend gingen we ontbijten bij Ikea. Na een stukje brood had Lenn toch ook wel zin in een beetje melk. We keken met Nomi alvast naar een groot bed en ze vond het heel interessant. Maar als ze erin ligt vind je haar nauwelijks terug, ze is nog zo klein!

9

Zaterdagmiddag gingen we naar mijn ouders, waar Nomi zich vol at in chips, oeps. Zondag heeft Nomi met Bart gezwommen en ’s middags gingen ze even naar Barts ouders. Daardoor had ik tijd om te bloggen.

Hoe was jouw week?

3 gedachten over “Dagboekje #195; shoppen met Nomi, Ikea en nieuwe schoenen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.