FOOD TAG

Sinds wanneer heb je een passie voor eten en koken?
Sinds ik met mijn vriend samenwoon vind ik het heel leuk om te koken, en om nieuwe recepten uit te proberen. Niet dat ik dat iedere dag doe hoor, we eten ook regelmatig makkelijke dingen, maar als ik er de tijd voor heb, vind ik het heel leuk om te doen. 

Wat is je favoriete gerecht wat vroeger voor je gemaakt werd?
Oeh, moeilijk. Ik ben niet zo’n moeilijke eter en ik vond heel veel dingen eigenlijk lekker. Vooral gerechten met pasta of rijst, zoals lasagne, chicken tonight, et cetera. Ik hou ook echt van Indiase gerechten trouwens. 

Wat lust je niet?
Vis lust ik echt niet, en eigenlijk niks wat uit de zee komt. Ik probeer het nog wel eens te eten, maar ik vind het echt vies. Garnalen krijg ik wel weg, maar ook niet met veel plezier. Ik lust trouwens ook geen melk, sinds het einde van de basisschool drink ik het niet meer. Ik vind het echt heel vies, misschien nog wel viezer dan vis.

Welk gerecht uit de Hollandse keuken vind je het lekkerst?
Ik ben eigenlijk niet echt een fan van de Hollandse keuken, maar er zijn een paar gerechten die ik wel lekker vind. Stampotten bijvoorbeeld, zoals met wortelen of rauwe andijvie. En gebakken aardappelen met groene en vlees, dat eten we wel regelmatig. Met gekookte aardappelen maak je mij echt niet blij.

Welke keuken trekt jou het meest?
Moeilijk.. De Italiaanse en de Indiase denk ik. Sowieso vind ik Aziatisch eten heel lekker, maar Indiase gerechten zijn toch wel mijn favoriet. En daarnaast vind ik pasta heel erg lekker.

Wat vind je belangrijk aan de voeding die je eet?
Dat het gezond is, en dan vooral dat er genoeg groente inzit. Eigenlijk eet ik iedere dag groente, tenzij we bijvoorbeeld een keer patat halen. Ik vind groente ook heel lekker, dus vandaar dat ik het veel eet. Daarnaast vind ik het natuurlijk ook belangrijk dat het lekker is.

Wat zou je de avond voordat je amandelen geknipt worden, eten?
Dat is wel een moeilijke.. Gewoon waar ik op dat moment zin in heb, denk ik. Waarschijnlijk zal dat iets zijn als pasta, of een curry ofzo.

20 gedachten over “FOOD TAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.