FAVORIETEN VAN H&M

H&M is al jaren een van mijn favoriete winkels. Mijn eigen kleding komt voor een groot deel uit deze winkel, en ook Bart en Nomi dragen regelmatig items van de H&M. Ook de home collectie vind ik heel leuk en vandaag was ik weer eens aan het rondkijken op de site. Ik kwam heel veel leuke items tegen, en daarom besloot ik een wishlist te maken. Niet alleen met items die ik voor mezelf leuk zou vinden, maar ook met mijn favorieten uit de kinder- en homecollectie.

H&M mag dan veel leuke babykleding hebben, maar natuurlijk kijk ik ook altijd even voor mezelf. Ik kwam een aantal leuke items tegen, maar ik vind de collectie nog wel erg winters. Mijn favoriete items is de blazer linksonder, dat is zo’n kledingstuk dat ik non stop zou kunnen dragen, omdat het overal leuk bij staat.
De babycollectie is al wat meer gericht op de lente. Je ziet veel schattige kleurtjes en items die geschikt zijn voor als het wat beter weer is. Ik vind het nu nog lastig in te schatten welke maat Nomi in de lente en zomer heeft, dus ik heb nog even niks gekocht, maar dat komt vast nog wel. 
Ook in de Home collectie zie je leuke, frisse items. Erg leuk om je huis over een tijdje in de lente sferen te brengen!
Houden jullie ook zo van de H&M? 
Gerelateerde artikelen:

11 gedachten over “FAVORIETEN VAN H&M

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.