New In: Armbandjes

De Noosa armbandjes kennen jullie allemaal vast wel, het is een ontzettende hype. Ik vind ze heel erg leuk, maar mijn polsen zijn er te smal voor. De Noosa armbanden lijken daardoor erg lomp bij mij, zelfs als ik de kleinste maat neem. Daarom was ik heel erg blij toen ik zag dat er een hele goedkope look-a-like te koop is, die net iets smaller zijn dan die van Noosa. Deze armbandjes zag ik bij Action, voor maar €1,89! Ik kon ze natuurlijk niet laten liggen en ik heb er meteen drie meegenomen. Naast deze kleuren zijn ze ook in het wit en roze verkrijgbaar, maar die kleuren vond ik minder mooi. Ook krijg je er drie andere ‘knopen’ bij om mee af te wisselen.

43 gedachten over “New In: Armbandjes

 1. Nienke schreef:

  Ik heb deze toevallig gister ook gekocht, in het wit. Zo goedkoop en ze zien er niet eens heel goedkoop uit. Ik heb me nog ingehouden om meerdere kleuren te kopen, maar misschien ga ik nog wel even terug.. =)

 2. Lifelovers schreef:

  wow dat heb ik nog niet gezien, die hype is nog niet overgewaaid naar België denk ik 🙂 Ik moet dringend een bezoekje brengen aan Action ! 😀

 3. lounabeauty schreef:

  Zo die lijken wel enorm op Noosa.
  Heb zelf ook een armband van Noosa en heb mega smalle polsjes. Maar je hebt natuurlijk maten en ik heb een S.. en die is echt prima 😉 ..

  Maar je hebt nu een mooi alternatief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.