Primark shoplog

Nomi, Lenn en Elena waren alle drie toe aan nieuwe kleding, maar Lenn en Elena houden het winkelen vaak niet zo lang vol. Meestal wordt er binnen een kwartiertje al gevraagd of we weer naar huis gaan, want dan hebben ze geen zin meer. Daarom besloten we om niet naar veel verschillende winkels te gaan, maar één winkel uit te kiezen waar ze allemaal zouden kunnen slagen, namelijk de Primark. In dit blogje laat ik je zien wat we hebben gekocht.

Nieuwe kleding voor Nomi

Nomi wilde meteen graag voor kleding voor zichzelf kijken, en daarom ging ik met haar naar de meisjesafdeling. Ondertussen bleef Bart met Lenn en Elena op de jongensafdeling, want ook Lenn had wel echt wat nieuws nodig. We hebben nog heel veel oude kleding van Nomi wat Lenn nu past, maar hij wil natuurlijk niet alleen meisjeskleding aan. En aangezien Lenn een groeispurtje heeft gemaakt, is de meeste kleding van vorig jaar nu echt te klein.

y2k meisjes

Nomi kan met haar maatje 128 zowel op de afdeling voor kleine meiden als voor grote meiden shoppen. Het eerste wat ze uitkoos was dit flamingoshirt. Persoonlijk vind ik het heel leuk staan met dit broekje eronder. Nomi wil nooit lange spijkerbroeken aan, maar korte spijkerbroeken vindt ze prima. Even later vroeg ze me ‘dit is toch die winkel met die fijne sandaaltjes?’. Ik kan het me moeilijk voorstellen, maar Nomi loopt al een paar jaar lang heel vaak op Primark sandaaltjes omdat ze die zo fijn vindt zitten. Dus ze koos een paar nieuwe sandaaltjes uit!

meisjeskleding primark

Deze jurkjes vindt ze zelf helemaal geweldig. Ik zou ze zelf niet uitkiezen, maar zij vindt ze leuk en zij moet ze dragen, dus ik vond het prima.

y2k primark

‘Kijk nou hoe leuk deze zijn!’ riep Nomi. Ja, hartstikke schattig. ‘En ze zijn er in mijn lievelingskleuren!’ Ik vertelde haar dat ze er eentje mocht uitkiezen, maar dat was niet haar idee, ze wilde ze allebei. Nou, vooruit dan maar!

crop tops primark

Ik zag heel veel korte shirtjes bij Primark en daar houdt natuurlijk niet iedereen van, maar Nomi vindt het erg leuk. Toen ze deze twee shirtjes uitkoos was ik wel blij dat ze een keertje niet voor roze koos, want de rest is allemaal wel heel erg zoet.

Van het shirtje rechts krijg ik behoorlijke Barbie vibes en dat vindt Nomi natuurlijk alleen maar leuk. Verder is ze gek op regenbogen, dus het shirtje rechts moest ook mee naar huis.

Net toen we bij de badkleding aan het kijken waren, vertelde Nomi me dat ze dacht dat haar andere bikini’s niet meer passen. Ik had er thuis niet naar gekeken, maar ze kon er wel eens gelijk in hebben. Dus koos ze een bikini uit. Verder koos ze een zonnebril en een haarborstel uit.

Dit koos Lenn uit

spider man t-shirt

Lenn had van tevoren niet zo heel veel zin om te gaan winkelen, want hij wilde liever spelletjes doen op de tablet. Maar toen ik hem vertelde dat ze daar misschien wel Spider Man shirtjes hebben, wilde hij opeens toch!

De tekst ‘Think outside the box’ vond ik wel bij Lenn passen en Lenn vond het shirt zelf ook leuk. Het shirtje rechts koos hij zelf uit en die vind ik ook erg leuk.

Ze hadden zwembroeken in allemaal leuke kleurtjes, maar die wilde Lenn niet hebben. Wat hij wel wilde hebben, was deze Paw Patrol zwembroek. Dit t-shirt vind ik persoonlijk helemaal niks, maar Lenn vond hem geweldig en we hadden gezegd dat hij zelf mocht kiezen. Dus die ging ook mee naar huis.

Elena’s shoplog

Elena had niet zoveel leggings meer die haar nog goed passen, dus ik nam 2 nieuwe mee. Het jurkje komt je misschien al bekend voor, want dit is dezelfde als die Nomi heeft uitgekozen.

Elena is helemaal fan van Paw Patrol, dus dit shirtje vindt ze heel erg leuk. En net als Nomi is Elena ook gek op regenbogen, en daarom kozen we dit shirtje samen uit.

Elena had nauwelijks meer sokken in haar kast liggen (die verdwijnen hier op mysterieuze wijze) en daarom namen we 7 paar nieuwe sokken mee. Eens kijken hoe lang het duurt totdat die spoorloos zijn. Verder koos ze sandaaltjes uit en we namen dit badpakje mee, want ik vind hem zo schattig!

Heb jij al zomerkleding geshopt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.