PRIMARK ZOMERCOLLECTIE 2014

Ik heb inmiddels al best veel zomercollecties voorbij zien komen, maar ik zat nog steeds te wachten op die van Primark. Zoals jullie misschien wel weten, ben ik echt fan van Primark, ik vind de kleding, accessoires, schoenen, et cetera echt heel leuk en als ik er ben geweest, kom ik vaak met een grote tas vol leuke dingetjes thuis. Ik kreeg net een mailtje met daarin het lookbook en ik ben heel erg enthousiast! Het jurkje hieronder vind ik echt geweldig en dit is echt een item die ik in de zomer heel veel zou kunnen dragen. Hetzelfde geldt voor de armbandjes op de foto daaronder. Naast de kleding, vind ik ook de foto’s echt heel mooi. Ze zijn ontzettend ’s zomers en de achtergronden zijn prachtig. Er zitten wel een paar items in deze collectie die ik zelf niet zou dragen, maar over het algemeen vind ik het lookbook echt heel leuk! Wat vind jij van deze zomercollectie?

16 gedachten over “PRIMARK ZOMERCOLLECTIE 2014

 1. Kirsty schreef:

  Gave foto's! Ik ben wel heel benieuwd of ik straks de leukste items ook echt in de winkels ga kunnen vinden; daar heb ik altijd wel wat moeite mee bij Primark.

 2. Rosanne van Dieren schreef:

  Ik vind de collectie er heel erg gaaf uitzien! Alleen ik word altijd helemaal gek als ik in de Primarkt ben. Het is er altijd zo druk haha.
  liefs x

 3. Jet schreef:

  Ik vind sommige dingen leuk aan de collectie maar sommige dingen ook weer niet. Maar ik ga zeker een kijkje nemen als het in de winkel hangt.

  Liefs, Jet

 4. Cynthia Frankvoort schreef:

  Er zitten leuke dingen tussen, ben heel benieuwd of ze net zo leuk zijn wanneer ik ze in de winkel zie hangen. Maar de accessoires zijn natuurlijk altijd top!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.