TANGLE TEEZER SALON ELITE

Ik had al veel goede verhalen gehoord over Tangle Teezers, maar zelf had ik er nog geen ervaring mee. Ik vond ze best duur en ik kon me niet zo goed voorstellen dat het echt zo anders is dan een gewone borstel. Nu ik deze een paar keer heb gebruikt, ben ik helemaal om. Wat een fijne borstel is dit zeg!

De Tangle Teezer is een haarborstel die ideaal is voor alle haartypen. Hij kan gebruikt worden bij nat en bij droog haar, en je kunt je haar ermee borstelen zonder dat je hoeft te trekken. Het ontklit je haar pijnloos en het minimaliseert de afbreuk van je haar. Hierdoor gaat je haar er na een tijdje gezonder uitzien.
Toen ik voor het eerst een Tangle Teezer zag, kon ik me niet voorstellen dat het een fijne borstel zou zijn. Het heeft geen handvat, dus je houd de hele borstel in je hand. Door het ontwerp kun je hem heel makkelijk vasthouden. Inmiddels gebruik ik mijn andere borstels helemaal niet meer, ik vind dit echt veel fijner werken. 
De Tangle Teezer heeft een bijzondere vorm, hij loopt een beetje rond. Dit zorgt ervoor dat je je haar pijnloos kunt ontklitten en dat is ook echt zo. Ik heb redelijk lang en dik haar en ik heb best veel klitten. Vaak kom ik er met een gewone borstel moeilijk door en moet ik anti-klit spray gebruiken, maar met de Tangle Teezer is dat helemaal niet meer nodig. 
Doordat de borstel heel veel pinnetjes (noem je dat zo?) heeft, ben je ook heel snel klaar met borstelen. Met andere borstels ben ik echt veel langer bezig om mijn haar te kammen, dus dat is nog een pluspunt van de Tangle Teezer. 
Kortom; dit is dus echt een aanrader!
Je kunt deze Tangle Teezer voor € 14,35 kopen via Pakshop.nl

20 gedachten over “TANGLE TEEZER SALON ELITE

  1. Beautyjuf schreef:

    Ik ben nog steeds in dubio om er één aan te schaffen of niet…Ik denk dat ik het handvat van de borstel ga missen. Als ik jouw review zo lees, heb jij daar geen last van. Ik denk er nog eventjes over na 😉

  2. Manon schreef:

    Ik wil er ook nog steeds een, maar nog geen zin gehad om te bestellen want dan ga ik allemaal onnodige dingen erbij bestellen dus ik stel het nog even uit haha!

  3. Estrella schreef:

    Ik heb sinds ongeveer een jaartje ook een Tangle Teezer en vind 'm ook heel fijn. Ben normaal vrij sceptisch over producten die heel erg worden aangeprezen maar in dit geval ben ik echt om. Ik gebruik ernaast wel mijn Chi borstel omdat ik mijn haar niet in model kan borstelen met de TangleTeezer, maar hij werkt fijn om klitten goed uit mijn haar te krijgen (die krijg ik steeds meer naar mate het langer wordt) en ook op nat haar is het veel beter te doorborstelen en trek ik het dus ook niet kapot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.