BEE VENOM ESSENCE DAY & NIGHT TREATMENT CREAM

Een dagcrème met bijengif? Tegenwoordig zitten er veel verschillende producten verwerkt in cosmetica, maar bijengift vind ik toch wel heel bijzonder. Het schijnt hét beautygeheim van Victoria Beckham en Kylie Minogue te zijn, dus ik was wel heel nieuwsgierig.

Deze crème van Bee Venom is een dag- en nachtcrème met 10 natuurlijke effecten. Het is geschikt voor de rijpere, gevoelige, vette en onregelmatige huid. Bijna iedereen kan het wel gebruiken dus. Zelf heb ik een vette en onzuivere huid en ik was erg benieuwd of deze crème goed zou werken op mijn huid.
Het eerste dat me opvalt aan de crème, is dat hij ontzettend lekker ruikt. Ik bleef er maar aan ruiken, het is een zoete, honingachtige geur. Verder is de crème heel romig en het is heel makkelijk aan te brengen op je huid. Het smeert makkelijk uit, het trekt snel in en voelt niet vet. Mijn huid voelt meteen lekker zacht aan en ik merk echt dat mijn huid wordt gevoed. 
Of het echt helpt tegen een onzuivere huid, durf ik niet te zeggen. Het is absoluut een goede crème, maar (helaas) is het geen wondermiddel. Hoewel ik het idee hebt dat het mijn huid wel iets gaver maakt, blijft het nog steeds vet en onzuiver, en ik vrees dat geen enkele crème dat echt gaat verminderen.
Wil je een goede crème, die je huid echt voedt en daarnaast heel lekker ruikt? Dan is deze crème erg geschikt voor jou. 
Deze dag- en nachtcrème kost € 39,95 en is via verschillende webshops te koop. 

9 gedachten over “BEE VENOM ESSENCE DAY & NIGHT TREATMENT CREAM

  1. Kirsten schreef:

    Ik heb zelf ook een product van dit merk, alleen volgens mij was dat een of ander serum. Ik vond de geur zelf een beetje apart haha! Het rook echt naar bijen 😀 ben benieuwd naar deze crème!

  2. Amy schreef:

    Hmm ik weet het toch niet hoor. Ik ben altijd bang dat ze onnodig bijen hebben moeten vangen of vermoorden voor dit soort producten, daarom skip ik het liever.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.