PULL & BEAR LOOKBOOK SPRING/SUMMER 2013

Pull & Bear is een winkel die ik ontdekte in 2005, toen ik op vakantie was op de Canarische Eilanden. Toen was het een winkel die vooral t-shirtjes verkocht, de stijl van Pull & Bear was toen echt anders dan nu. Ik heb er toen een t-shirtje gekocht, maar verder sprak de winkel me niet echt aan. In Nederland waren er toen nog geen Pull & Bear winkels en daardoor vergat ik de winkel weer een beetje. Totdat ik een paar jaar geleden in Mexico weer bij Pull & Bear kwam en toen vond ik de winkel opeens veel leuker. Ze hadden leuke jurkjes, vestjes, blazers et cetera. Sindsdien vond ik Pull & Bear erg leuk en ik was ook erg blij dat Pull & Bear naar Nederland kwam. Dit lookbook vind ik ook echt heel erg leuk, ik houd van deze stijl. Wat vinden jullie ervan?

24 gedachten over “PULL & BEAR LOOKBOOK SPRING/SUMMER 2013

 1. Jelle schreef:

  WOOOEHOE, ik vind echt alle mannelijke kleding heel leuk! Maar zoals al genoemd is soms een beetje sombere kleuren… Meer voor de lente, maar ik ben verliefd op de trui van die jongen op de tweede foto! Leuke post meis:)

  Ciao,
  Jelle

 2. Hanna schreef:

  Pull&Bear is mijn favooooooooooooriete winkel ooit. Elke collectie is geweldig. Deze ziet er alweer prachtig uit. Mijn hele garderobe komt van de Pull&Bear. Ik hoop ook weer van deze collectie wat te gaan scoren.
  With lots of Love,
  Hanna

 3. Raya schreef:

  Ik hou echt van dit merk! Ze hebben wel vaak dezelfde stijl en dat voor een hele lange tijd: veel etnisch, veel lace, veel bloemetjes en veel basics. Bij grotere ketens zoals H&M heb ik het gevoel dat ze veel sneller op trends inspelen en vaker nieuwe dingen hebben, wat wel normaal is aangezien ze meer budget hebben dan de ‘kleinere’ winkeltjes. Toch vind je er altijd wel wat leuks! Ik zie al een aantal prachtige dingen waar ik haast niet op kan wachten. Leuke post! 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.