VERO MODA PRE-SPRING 2014

Jaren geleden, toen ik net kleedgeld kreeg, was ik helemaal fan van Vero Moda. Als ik ging winkelen, was het echt de eerste winkel waar ik naar binnen ging en ik had echt veel items van Vero Moda. In de jaren daarna, kocht ik er eigenlijk steeds minder, de stijl was niet meer helemaal mijn ding. Maar sinds ongeveer een jaar vind ik Vero Moda echt weer heel leuk en ik kijk er weer regelmatig. Ook dit ‘pre-spring’ lookbook vind ik echt heel leuk, en ondanks dat ik jullie pas nog een lookbook heb laten zien, moest ik deze toch ook met jullie delen. Wat vinden jullie van dit lookbook?

16 gedachten over “VERO MODA PRE-SPRING 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.