INSPIRATION: WEDDING SHOES

In mei gaan mijn vriend en ik trouwen, en ik vind het heel moeilijk om te beslissen wat voor schoenen ik aan ga doen. Pumps vind ik heel erg mooi, maar als ik pumps met hoge hakken aandoe, ben ik langer dan mijn vriend en ik vrees dat ik er niet de hele dag op kan lopen. De schoenen mogen dus maximaal een klein hakje hebben. Een andere optie is; sandaaltjes. Ik vind het echt ontzettend gaaf staan en in mei zou dat op zich wel kunnen, denk ik. Om inspiratie op te doen heb ik wat mooie foto’s opgezocht.

Schoenen met glitters vind ik ook ontzettend mooi, dat is ook echt wel een optie voor mij. 
Kijk dan, deze zijn toch ontzettend mooi? 
Ook dit soort sandaaltjes vind ik echt heel mooi en ik denk dat het heel mooi staat onder een trouwjurk.
Nog meer mooie sandaaltjes! 
Schoenen met dit soort steentjes vind ik ook heel mooi. 
En strikjes vind ik heel erg schattig. Deze schoenen zijn voor mij te hoog, maar het idee met de strikjes vind ik heel leuk. 
Weer schoenen met steentjes, ik heb daar toch wel een zwak voor. 
Ook op deze sandalen ben ik echt verliefd! 

18 gedachten over “INSPIRATION: WEDDING SHOES

  1. Bertine schreef:

    wat mooi met al die glitters! ik ben in mei dit jaar getrouwd, eind mei nogwel, maar het was 12 graden brrr hahah! dat kan dus ook nog… ik zou dus niet voor sandalen gaan, al zouden peeptoes misschien wel kunnen.

  2. Anna schreef:

    Aahhh, al die schoenen zijn echt super schattig maar ik vind die laatse sandaaltjes echt helemaal geweldig!
    trouwens ik ken het probleem als ik hakken aan doe ben ik ook altijd langer dan mijn vriend, echt verschrikkelijk irritant..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.