Q&A

Laatst vertelde ik op Instagram dat ik weer een keer een Q&A artikel wilde maken, en ik vroeg of jullie nog vragen voor me hadden. Ik kreeg zowel via Instagram als via Twitter een aantal leuke vragen, en die ga ik vandaag beantwoorden.

Hoeveel kinderen wil je nog?
Daar ben ik nog niet helemaal over uit eigenlijk. Ik zei altijd dat ik twee kinderen wil, maar nu sluit ik een derde ook niet uit.
Wat zou je graag willen bereiken dit jaar?
Wat verder komen met mijn blog. En niet perse qua volgers of bezoekers (hoewel het natuurlijk altijd leuk is om mijn blog te zien groeien), maar vooral qua artikelen. Ik wil proberen om meer artikelen online te zetten. Het liefst iedere dag een, maar ik weet niet of dat gaat lukken. Daarnaast wil ik binnenkort gaan beginnen met een nieuwe rubriek. 
Wat zijn je toekomstdromen?
Dit vind ik altijd hele moeilijke vragen. Ik wil gewoon een fijn gezinnetje en verder weet ik het eigenlijk niet zo goed.
Was je eerste kindje gepland of is het je zomaar overkomen?
Nomi was absoluut gepland. Ik was bewust gestopt met de pil toen ik klaar was met mijn opleiding. 
Hoe ziet jouw ideale gezinnetje eruit? 
Moeilijk.. Sowieso meerdere kindjes, maar zoals ik hierboven al schreef, weet ik nog niet hoeveel. Een zoontje lijkt me ontzettend leuk, maar nog een dochter zou ik ook geweldig vinden. Ik weet het dus niet zo goed, haha.
Zijn er dingen in je leven die je graag over zou doen?
Nee, eigenlijk niet.
Als je Nomi niet had, wat zou je nu dan doen met je leven?
Goeie vraag.. En dat vraag ik me ook wel eens af. Mijn blog zou er dan natuurlijk heel anders uitzien, en daarnaast zou ik misschien wat meer werken. Ik heb er nu voor gekozen om 16 uur te werken, zodat Nomi maar twee dagen ergens anders naartoe hoeft. Dan zou ik waarschijnlijk wel iets meer willen werken. 
Hoe lang wil je blijven bloggen?
Zolang ik het leuk blijf vinden, en ik denk dat dat nog heel lang is!
Ga je dit jaar op vakantie?
Nee, dit jaar blijven we thuis. Met een baby lijkt het me best veel gedoe om op vakantie te gaan, dus we slaan een jaartje over.
Hoe is het nu met die kat die je laatst gevonden had?
Mijn moeder en mijn zusje hebben hem naar het asiel gebracht. Daar zagen ze dat hij gechipt is, en ze hebben contact opgenomen met de eigenaar. Hij bleek bijna 15km te hebben gelopen, waarschijnlijk liep hij daardoor wat mank. 
Wat is je geheim om je zwangerschapskilo’s kwijt te raken?
Ik denk echt dat het door de borstvoeding komt. Het schijnt niet voor iedereen te werken, maar ik doe verder niks bijzonders. Tijdens de zwangerschap ben ik 18 kilo aangekomen en dat had ik er vrij snel weer af. Inmiddels weeg ik 4 kilo minder dan voor mijn zwangerschap.
Wil je een keer een filmpje maken?
Misschien wel, hier twijfel ik al een tijdje over. Ik heb het nog nooit gedaan en ik weet ook eigenlijk helemaal niet hoe ik dat op een leuke manier kan doen, maar ik ga er nog over nadenken. 
Dat was het! Sommige vragen heb ik meerdere keren gekregen (ze waren niet altijd helemaal hetzelfde) dus daarom kan het zijn dat je vraag er niet letterlijk bij staat.
Willen jullie vaker dit soort artikelen lezen? Of heb je nog vragen voor mij?
Gerelateerde artikelen:

5 gedachten over “Q&A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.