FAVORIETEN VAN ZARA

Ik hou van winkels waar ik zowel voor mezelf als voor Nomi kan slagen. Zara is zo’n winkel en ik kijk regelmatig even in de online shop naar leuke items. Deze keer kwam ik zoveel leuke dingen tegen, dat ik besloot er een artikeltje over te schrijven. Naast leuke kleding voor mij en Nomi, kwam ik ook een paar leuke mannenitems tegen. 

Ik ben echt verliefd op de jurk bovenaan. Ook het gestreepte t-shirtje is absoluut een van mijn favorieten en ook de andere items zou ik graag ik mijn kast hebben hangen. Ik moet snel weer een keertje naar de Zara (of gewoon online een bestelling plaatsen haha).
Ze hebben ook zulke leuke mannenshirts! Ik vrees dat Bart de eerste twee shirts niet aan zou doen, maar toch ben ik geneigd om sowieso het linker shirt te kopen. Misschien moet ik gewoon eens kijken wat er gebeurt als ik hem bovenop zijn stapel t-shirts leg. 
En ach, die babykleertjes! Zara heeft echt zulke leuke dingen! Het is dat Nomi al behoorlijk veel zomerkleertjes heeft, anders had ik meteen alles besteld.
Shoppen jullie vaak bij Zara?
Gerelateerde artikelen:
– Shoplogje

8 gedachten over “FAVORIETEN VAN ZARA

  1. LieveYara schreef:

    Ik vind de babykleertjes bij Zara zo leuk! En ook lekker betaalbaar. We hebben hier geen Zara in de buurt dus ik bestel online. Ik kan het voor mijzelf alleen niet zo goed vinden maar jij hebt wel echt hele leuke items eruit geplukt! Zou zo in mijn kast kunnen hangen ��

  2. Simone schreef:

    Leuke items! Ik moet zeggen dat het echt enorm lang geleden is dat ik in de Zara ben geweest. Ik vind het (de vestiging in Breda dan) niet zo'n fijne winkel. Maar nu hebben ze wel weer wat leuks. Dus wie weet!

  3. Sylvie schreef:

    Wat een lieve slabjes 🙂 Ik ben voor Ivar ook gek op de kleertjes van Zara, maar koop er voor mezelf bijna nooit wat.. Nou moet ik eerlijk zeggen dat dat niet komt doordat ze niks leuks hebben, maar doordat ik shoppen voor babykleertjes gewoon veel leuker vind dan volwassen kleding 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.