RIMMEL STAY MATTE LIQUID MOUSSE FOUNDATION

Een tijdje geleden vroeg ik jullie via Twitter welke foundation nou echt goed is, en goed werkt tegen een vette, glimmende huid. Meerdere meiden raadden me aan om de ‘stay matte liquid mousse’ foundation van Rimmel eens te proberen. Ik ben meteen de stad in gegaan om deze te halen en vandaag review ik deze foundation voor jullie. 

Vooral het gedeelte over de ‘all day shine control’ sprak me erg aan, want dat lukt geen enkele foundation bij mij. Ook vind ik het belangrijk dat je een foundation niet voelt, en dat het er natuurlijk uitziet.
Ja.. Dit is wat mijn huid dus doet zonder make-up. Vandaar dat ik toch wel heel vaak foundation en poeder draag, want dit ziet er niet uit. ’s Zomers, als het echt warm is, draag ik trouwens bijna nooit foundation, maar dan maak ik een aantal keren per dag mijn gezicht schoon om het glimmen tegen te gaan. 
De foundation is heel luchtig, je ziet meteen dat het een mousse is. Je ziet echt verschil met een gewone foundation. Hij smeert best makkelijk uit, maar de foundation is wel redelijk dik. 
Hier draag ik alleen de foundation, en kijk wat een verschil! Mijn gezicht ziet er best mat uit en ik voel de foundation niet echt. Je moet wel opletten dat je niet teveel foundation op doet, want hij wordt snel cakey. Voor mijn hele gezicht gebruik ik ongeveer de hoeveelheid die ik op de foto hierboven op mijn hand heb.
Hier heb ik mijn gezicht afgepoederd en dat maakt het nog wat matter. De eerste paar uur ben ik heel tevreden over deze foundation, maar daarna wordt het minder. Mijn huid gaat dan toch wel glimmen, wat ik wel jammer vind. Rimmel komt haar beloftes dus niet helemaal na, tenminste niet als je een vette huid hebt. Nou is dat niet zo gek, want ik heb nog nooit een foundation gevonden die echt de hele dag mooie blijft. Uiteindelijk ben ik dus best tevreden over dit product.
Deze foundation is bij bijna iedere drogist te koop voor € 9,95. 

16 gedachten over “RIMMEL STAY MATTE LIQUID MOUSSE FOUNDATION

  1. Sanne schreef:

    Ik vind hem erg mooi! Ik gebruik nu zelf de wake me up foundation van Rimmel! Ik heb zelf ook last van een redelijke vette huid soms en ook die foundation houdt het dan niet zo lang vol dus ik ken je probleem!

  2. Bianca schreef:

    Het glimmen valt wel mee vind ik (op je voor foto) maar je huid ziet er wel erg rood en gevoelig uit. Dat is op de na foto zo goed als verdwenen, lijkt me dus best wel een fijne foundation 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.