SALE SHOPLOGJE

Andere moeders zullen het vast wel herkennen; shoppen voor je kindje is echt heel leuk. Voor jezelf ook natuurlijk, maar ik kan me ook heel goed vermaken in winkels waar ze kinderkleding verkopen. Op dit moment heeft bijna iedere winkel opruiming, dus ik besloot op zoek te gaan naar wat leuke items voor Nomi. 

De meeste kleertjes kocht ik bij de Hema. Ik ging voor wat grotere maatjes, want Nomi is bijna uit maat 56 gegroeid en in maat 62 heeft ze al heel veel. Ik kocht de items voor € 2,00 per stuk, normaal kosten ze € 6,95, € 7,00 en € 6,00. 
Ook deze item zijn van Hema. Het broekje links kost normaal € 6,95 en nu € 3,00, het middelste shirtje kost normaal € 7,95 en nu € 3,00 en het t-shirtje rechts kost normaal € 5,95 en nu € 2,00.
Het vestje links en de legging rechts zijn weer van Hema, en het middelste shirtje kocht ik bij Takko. Het vestje was afgeprijsd van € 9,95 naar € 2,24 (en is eigenlijk voor jongens, maar het kan toch ook prima voor meisjes, toch?), het t-shirtje kostte € 2,99 en nu € 1,00 en de legging kost normaal € 4,95 en nu € 1,24. 
Ook de laatste drie items zijn van Hema. De legging kost normaal € 3,95 en nu € 2,00. De twee shirtjes zijn nu nog veel te groot, ik kocht ze in maat 80, maar ik vond ze te leuk om niet mee te nemen. Waarschijnlijk heeft ze deze maat als ze ongeveer een jaar is, haha. Het middelste shirtje is afgeprijsd van € 4,95 naar € 1,24 en het shirtje rechts kost normaal € 5,95 en nu € 1,49.
Gerelateerde artikelen:

14 gedachten over “SALE SHOPLOGJE

  1. Minke schreef:

    Wat leuke kleertjes zeg! Lijkt me ook super leuk om voor een meisje te kunnen shoppen. Al moet ik zeggen dat het me voor een jongen ook niet tegen valt wat er te vinden is. Je moet alleen iets beter kijken haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.