DAGBOEKJE #92

Mijn dagboekje is deze week een dag later, omdat mijn blog gisteren precies drie jaar bestond. Dat moest natuurlijk gevierd worden met een winactie, dus daarom zet ik vandaag mijn dagboekje online. Nomi heeft afgelopen week bedacht dat ze ’s avonds alleen nog maar zo bij me wil liggen, in bed gaat ze huilen. Overdag en ’s nachts is ze gelukkig niet huilerig.

Overdag zit ze het liefst continu in het wipstoeltje. Die staat op tafel, naast mijn laptop en dan is ze heel vrolijk. Ze is dan heel veel naar haar handjes aan het kijken en ze begint dingen vast te pakken, heel leuk om te zien.
Ze was in het wipstoeltje in slaap gevallen, dus ik had een deken over haar heen gelegd. Toen ze wakker werd, pakte ze die vast en begon ze ermee te spelen. En ’s avonds wilde ze dus alleen zo liggen. Wel gezellig hoor!
Donderdag wilden we Wie Is De Mol kijken, maar dat ging dus niet door. Bart en ik zijn begonnen aan een nieuwe serie; Orange Is The New Black. Echt een aanrader! Vrijdag besloot ik een soort outfitfotootje te maken, dat doe ik normaal eigenlijk nooit. Dit vest kreeg ik voor mijn verjaardag en ik vind hem heel leuk. Hij zit heerlijk, het is alleen een beetje jammer dat ik overal pluisjes tegenkom als ik hem aan heb gehad. 
Ik kocht nog een paar extra spenen voor Nomi, want ik ben die dingen allemaal kwijt. En dat terwijl ik eerst zei dat ik haar geen speentje wilde geven.. Ook ging ik even sale shoppen voor Nomi en ik kwam hele leuke dingen tegen.
Zaterdag gingen we naar mijn ouders en zusje. Mijn moeder maakte babi ketjap en ’s avonds speelden we het Wie Is De Mol spel. Een heel leuk spel, maar wel jammer dat je het niet meer kunt spelen als je alle kaartjes gehad hebt. Na een paar avonden heb je er dus niks meer aan. 
Gerelateerde artikelen:

9 gedachten over “DAGBOEKJE #92

  1. BySilke schreef:

    Nogmaals proficiat met je drie jaar! Da's echt onzettend lang! Leuke fotootjes heb je weer gemaakt, sowieso wordt een wipstoeltje bij mij later ook een must haha, ik hoor er zulke goeie verhalen over. Leuke foto met je zusje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.