Samen smeren + winactie

samen smeren

Deze maand is de campagne ‘samen smeren’ begonnen. Dit is een unieke campagne waarbij basisscholen in Nederland gratis zonnebrandcrème krijgen aangeboden, plus een geanimeerd pakket lesmateriaal voor kleuters. Met behulp van de mascottes Brom & Brul worden klasgenootjes nu zonmaatjes!

zonnebrand

Het doel van de campagne is: het verbranden van de kwetsbare kinderhuid tijdens het buitenspelen voorkomen en jonge kinderen het belang van zonbescherming bijbrengen. Initiatiefnemer Ladival Zonbescherming komt in actie voor KWF Kankerbestrijding! Scholen kunnen de zonnebrandcrème aanvragen via Samensmeren.nl.

samen smeren 1

Na het insmeren krijgen de kleuters een ‘smeerdiploma’ en een masker mee naar huis. En omdat ik dit zo’n leuke en goede actie vind, wil ik er graag wat aandacht aan besteden. Ik kreeg een setje zonbescherming opgestuurd om zelf te proberen, en ik mag een setje weggeven. Bij de eerste zonnestralen van deze lente heb ik Nomi meteen ingesmeerd en ik ben heel tevreden over de producten. Voor Nomi heb ik factor 50 gebruikt en voor mezelf gebruikte ik factor 30.

ladival

Wil jij zo’n setje winnen? Like dan de Facebookpagina van MadebyMalou.nl en die van Ladival en laat een reactie achter onder dit artikel.

Je kunt meedoen tot en met zondag 8 mei, daarna neem ik contact op met de winnaar.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

47 gedachten over “Samen smeren + winactie

 1. Anna York schreef:

  Ik doe graag mee.. Ben nog niet helemaal thuis in de zonnebrandcrème voor baby’s en zou graag iets willen uitproberen voor mijn dochter van bijna 12 weken ?

 2. Melissa Polfliet-deJonge schreef:

  Ja super graag. Mijn man en ik zijn allebei heel bleek van huid en hebben sproeten. Nou je raad het al ons zoontje is ontzettend bleek en heeft rost haar. De sproetjes zullen vanzelf ook wel gaan komen. Maar het is zo belangrijk om goed te smeren. Zeker omdat wij er heel grvoelig voor zijn. Zelf probeer ik altijd zo veel mogelijk de felle zon te vermijden op warme dagen. Maar met dagjes weg is dat niet altijd makkelijk. Graag zou ik deze set voor ons zoontje willen gebruiken. Handig voor in de tas onderweg zodat we altijd goed voorbereid zijn op de zomerdagen die gaan komen. En natuurlijk de factor 30 voor onszelf. Hoewel wij ook gewoon factor 50 gebruiken hihi.

 3. Iris schreef:

  Super graag!!! We gaan met het gezin over een maandje naar Ibiza 🙂 deze extra bescherming kunnen onze melkflessen wel gebruiken

 4. veerle schreef:

  super actie, ik ben zelf eens heel hard verbrandt geweest op zeeklassen met school, spijtig genoeg duurde het jaren tegen dat ik terug zon kon verdragen, tot op heden gebruik ik nog altijd factor 50 voor op mijn gezicht!!!(16 jaar) geleden. vandaag ben ik uitgerekend en dit zou leuke prijs zijn ?kzal mijn kindje altijd beschermen tegen de zon !…

 5. Johanna schreef:

  Insmeren kan niet genoeg aandacht voor zijn! Wat van mij ook wel meer in de aandacht mag is dat juist de zon in april (oké, die heeft bijna niet geschenen deze maand) en mei heel erg verraderlijk kan zijn. ‘De eerste zon schijnt het felst’, zei mijn oma altijd, en daar heeft ze helemaal gelijk in. Juist wanneer het nog niet heel erg warm is buiten, maar de zon wel schijnt, verbrand je heel gauw.
  Ik doe mee met je winactie omdat ik hoop dat er de komende tijd heel veel buiten gespeeld gaat worden door mijn dochtertje, die nu 9 maanden oud is. In de zomervakantie gaan we naar Kroatië, dus het komt altijd van pas!

 6. Joy ce schreef:

  Wat goed zoveel aandacht naar insmeren! helaas nog te veel kleintjes die verbranden op het strand. Gezien de positieve reacties ben ik heel benieuwd en doe ik graag mee!

 7. melissa schreef:

  Ja ideaal dit. We gaan dit jaar dan wel niet op vakantie. maar met het zwembad in het achtertuin en hopelijk mooi weer, moeten we ook gewoon goed smeren met die lichte huidjes

 8. Michael noo schreef:

  Hopende op de zon is dit een ideale pakket voor tegen de zon… Maak daarom heel graag kans op dit pakket voor mijn dochtertje

 9. Marian schreef:

  Wat een goede actie, smeren is zeker erg belangrijk. Ik hoop dat de zon zich binnenkort toch eens een lange periode laat zien, maar dan hebben we wel goede bescherming nodig. Daarom doe ik graag mee met deze fijne winactie.
  Heb geen Facebook maar wel gedeeld met G+, hopelijk is dat geen probleem.

 10. Marian Pol schreef:

  Super leuk ! Een goede bescherming is erg belangrijk . Ik smeer mijn dochter ook altijd in en mezelf ook . Ook geef ik altijd een fles mee naar school is vaak snel leeg want veel kinderen worden gewoon niet ingesmeerd ook al spelen ze veel buiten in de zo’n op school … dus dan gaat onze fles snel .

 11. Maaike schreef:

  Een goede campagne! Zelf vroeg leren smeren zal kinderen helpen verbranding te voorkomen en dat je huid beschermen nodig is.

 12. Iris schreef:

  Superleuke actie! Ik verbrand altijd in de zomer op mijn gezicht. Ook als ik heel veel zonnebrand op smeer! Dus ik hoop dat deze misschien zouden werken, want mijn zonnebrand is altijd zo op!

 13. Lida schreef:

  Een hele goede actie , en niet alleen voor school of strand , maar ook de speeltuin of bij een lekkere wandeling. Ik zou dus graag meedoen aan deze goede actie

 14. Lin van de Werf schreef:

  Wat een goede campagne! Kinderen kunnen niet vroeg genoeg leren dat je niet onbeschermd de zon in moet gaan en deze campagne doet het op een hele leuke manier! Wij hebben de producten van Ladival nog nooit geprobeerd en aangezien het er naar uit ziet dat de temperaturen eindelijk gaan stijgen maken we graag kans op dit setje.
  Groetjes Lin

 15. patricia schreef:

  Jaaaa heel graag! Met huidkanker in de familie smeer ik altijd!! Deze ken ik nog niet ik smeer altijd met vision. Ben benieuwd of deze net zo fijn is!

 16. Helma keijzer schreef:

  Het lijkt me heerlijk om te proberen. Met een dochter met eczeem veel geprobeerd maar nog niets gevonden. Hier al veel goeds over gehoord. Zou graag kans maken. Ik heb zelfs naif geprobeerd. Dochter moest huilen dit prikte. Ik gebruik het nu voor de baby en mezelf. En blijven zoeken maar iets goeds. Fijne ZONdag

 17. Nadia schreef:

  Insmeren, insmeren, en nog eens insmeren! Ik ben verbaasd over dat voor sommige 1 flesje zoncrème voldoende is in de zomermaanden. De huid van baby’s en kinderen is qua zon nog niet volledig ontwikkeld. Zoncrème is heel belangrijk. Ik doe graag mee. ?

 18. Jennifer L. schreef:

  Super leuke actie!
  Heb net afgelopen week Ladival gekocht en ben er enorm tevreden over. Super goed voor mn kindje en ook voor mn vriend, aangezien hij zonneallergie heeft!
  Doe graag mee met de winactie! Super handig!

 19. Ingrid Nienhuis schreef:

  Wij doen heel graag mee met jouw actie. Ladival is 1 van de weinige producten waar mijn zoontje en ik tegen kunnen. Het zijn heerlijke producten en het smeert heel goed. Wij zijn zeer tevreden over de Ladival zonbeschermer. In ons gezin met 3 kinderen en een moeder met rood (rossig) haar en lichte huid met sproeten vliegt het er doorheen. Wij zouden graag kans maken op dit mooie en fijne pakket.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.