SENSEI SENCHA THEE VAN TEA BAR

Jullie weten vast wel dat ik echt van thee hou. Ik was al een tijdje erg benieuwd naar thee van Tea Bar en ik besloot het een keer uit te proberen. Ik koos voor de ‘Sensei sencha’ thee, een groene thee uit Japan met citroengras en citrusschilletjes. 

Tea Bar zit in Amsterdam, maar daarnaast hebben ze ook een webshop. Amsterdam is voor mij niet echt om de hoek, dus ik besloot het online te bestellen. De webshop heeft echt ontzettend veel verschillende soorten thee en dat maakt het best moeilijk om een keuze te maken. Ik hou echt van groene thee, dus ik besloot daarvoor te kiezen. 
Het is een losse thee, dus je hebt een thee ei (of iets anders om losse thee in te doen) nodig. Tea Bar verkoopt deze ook, maar ik kocht er een tijdje geleden een bij Dille & Kamille. 
De smaak van de thee is heel bijzonder, echt anders dan andere theesoorten. Ik herkende de groene thee smaak wel meteen, maar daarnaast is het echt een andere smaak dan ik gewend ben. De thee is heel fris, door het citroengras en de citrusschillen en ik vind deze thee heel lekker. Zoals je op de foto wel kunt zien, komt er niet zoveel kleur van de thee af, maar wel heel veel smaak. Je hebt maar een klein beetje thee nodig, dus je kunt erg lang met een zakje doen. 
Voor een zakje van 50 gram betaal je € 2,55, voor een zakje van 100 gram betaal je € 4,00 en voor een zakje van 250 gram betaal je € 9,00. 

12 gedachten over “SENSEI SENCHA THEE VAN TEA BAR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.