SHOPLOG

Ik kon niet kiezen tussen een shoplog in videovorm of gewoon een artikel. Dus uiteindelijk besloot ik het gewoon allebei te doen! Ik nam een video op, samen met Nomi (die vooral haar schoentjes erg interessant vindt) en daarna maakte ik foto’s. Ik weet namelijk dat veel van jullie video’s erg leuk vinden, maar niet iedereen zit erop te wachten. Hopelijk is het op deze manier voor iedereen leuk.

Voor degenen die het leuk vinden; hier is de video!

Ik ging op zoek naar babyschoenen en ik kwam deze tegen. Ze zijn nog veel te groot (maat 22 was de kleinste maat) maar ik vind ze zo schattig! Ze kosten € 27,99.

Ik ben echt fan van het merk Name It, ze hebben super leuke kleertjes en ze blijven heel mooi. Deze was er niet meer in maat 80 en 86 en daarom bestelde ik hem in maat 92. Het duurt nog even voordat ze hem aan kan, maar ik vond hem echt te leuk om niet te bestellen. Deze kost € 12,95.

Ook deze is van Name it (net als de items die je hieronder nog gaat zien) en ik vind vooral de kleur heel erg leuk. Deze kost € 9,95.

En omdat ik het kleurtje zo leuk vind, bestelde ik nog een shirtje in deze kleur. Deze bestelde ik in maat 80 en die hierboven in maat 86, zodat Nomi niet twee shirtjes in dezelfde kleur in dezelfde maat heeft. Deze kost ook € 9,95.

Ook deze broek was er niet in Nomi’s maat, dus deze bestelde ik in maat 92. Ik heb wel even getwijfeld, maar ik dacht dat ik er spijt van zou krijgen als ik hem niet zou bestellen. Deze kost € 21,95.

Wat vind jij leuker, shoplogs in videovorm of gewoon als artikel?

Dit artikel bevat items die zijn opgestuurd door een merk of bedrijf.

7 gedachten over “SHOPLOG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.