NOMI’S ELFDE MAAND

Vandaag is Nomi elf maanden oud, dus ik heb weer een update voor jullie. Nomi heeft zich vooral lichamelijk heel erg ontwikkeld de afgelopen maand, qua praten enzo is er niet zoveel veranderd. Het schijnt dat dat altijd een beetje om en om gaat, en dat klopt dus wel.

Er zijn deze maand niet echt woordjes bijgekomen. Nomi zegt wel vaak ‘bah’ en ‘ja’, maar volgens mij niet zo gericht. ‘Ja’ zegt ze trouwens wel vaak als ze iets leuk vindt, en als ze het ergens niet mee eens is, zegt ze ‘nee’.

Qua grove motoriek is heeft ze wel wat nieuwe dingen geleerd, sinds twee weken kruipt ze namelijk. Ze wil ook de hele dag door kruipen, zitten en op haar knieën liggen. In bed doet ze dat ook telkens. Als ik haar uit bed haal, ligt ze bijna altijd op haar knieën. Heel soms staat ze, maar dat lukt haar niet zo vaak. Meestal komt ze niet verder dan één knie en één voet.

Verder is er eigenlijk zo veel bijzonders gebeurd. Gisteren vertelde ik jullie al dat Nomi ziek was, maar dat gaat inmiddels al een stuk beter. Verder hadden we twee keer een playdate en Nomi vind het erg leuk om met andere kindjes te spelen, dus dat was een groot succes.

Nog een maandje, en dan is ze 1!

Een gedachte over “NOMI’S ELFDE MAAND

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.