Shoplog; Primark, Zeeman, Prénatal en Tuunte

primark

Laatst ben ik samen met Nomi even gaan shoppen. Ze past echt bijna nergens meer in, dus ze was heel erg toe aan nieuwe kleding voor de herfst en winter. We shopten bij Primark, Zeeman, Prénatal en Tuunte. We kochten vooral spulletjes voor Nomi, maar ook een paar dingen voor haar baby zusje.

Kleertjes voor de baby

goedkope pyjama

Nu we weten dat we een meisje krijgen, kan het shoppen beginnen! En hoewel ik nu nog niet te veel wil kopen (want dan heeft ze straks echt véél te veel) kon ik deze pakjes toch niet laten liggen. Ik had nog wat pyjamaatjes van Nomi en Lenn, maar de meesten zijn toch wel erg dun. Daarom kocht ik bij Zeeman twee heerlijke warme en zachte pyjamaatjes voor € 5,99 per stuk.

regenboog

Dit shirtje kocht ik bij Prénatal en ik vind hem zo schattig! Hij kost € 7,99. De sokjes zijn bij Primark uitgekozen door Nomi en deze set van vijf paar sokken kostte maar € 1,00.

Voor Nomi

koltrui

Inmiddels kan ik Nomi bijna zelf laten shoppen. Ze weet precies wat ze wel en niet mooi vindt en ze kan zelfs haar maat vinden. Soms zelfs beter dan ik. ‘Nee mama, die is te groot hoor’, zei ze terwijl ik dacht dat het wel zou passen. En ze had nog gelijk ook. Dit shirt en deze trui koos ze zelf uit, perfect voor de herfst en winter!

peuter jurk

Bij Zeeman zag ik dit jurkje hangen. Vrij basic, maar ik hou van dit kleurtje. ‘Ja mama, mooi, neem maar mee!’ zei Nomi meteen. De prijs is ook erg leuk, deze kost maar € 3,99. De eenhoornpyjama’s zag ze zelf. Voor een set van twee pyjama’s betaalde ik € 12,00.

goedkope schoenen

Eigenlijk ben ik niet zo fan van Primark schoenen, maar Nomi wel. Ze heeft ballerina’s en sandalen van Primark en die heeft ze veel aan, want ‘daar kan ik zo lekker op lopen’. Zelf vind ik dat vrij bijzonder, maar ze draagt ze echt vaak. Haar ballerina’s zijn bijna te klein en daarom zocht ze nieuwe uit. De laarsjes vind ik heel leuk en Nomi kan ze goed zelf aan en uit doen (handig voor op de basisschool, als ze dan nog passen tenminste). Ze zitten ‘echt super lekker’ volgens Nomi. De Ballerina’s kosten € 6,00 en de laarsjes € 16,00.

persival

‘Maar mama, nou heb ik niet genoeg jurkjes hoor!’. We keken nog even bij Tuunte en daar kochten we twee jurkjes van het merk Persival. Ik kocht ze in maat 116/122, want 104/110 was echt al te klein! Nomi groeit wel hard, maar volgens mij ook weer niet zo hard. Ik heb dus het idee dat ze vrij klein vallen. De linker kost € 14,99 en de rechter € 12,99.

Nomi heeft nu weer wat kleding wat past, en we kunnen even vooruit. Hebben jullie al geshopt voor de herfst?

Een gedachte over “Shoplog; Primark, Zeeman, Prénatal en Tuunte

  1. Lifestyle Mommy's ~ Linda schreef:

    Ik ben laatst geslaagd voor de tweeling bij Takko. Daar ben ik expres gaan kijken omdat ik me niet druk wil maken om hun kleding als ze naar school gaan. En dan bedoel ik dat ze er leuk bij lopen maar niet erg is als ze vies worden of er een gat in komt. Het moet natuurlijk niet dagelijks zijn dat er een kledingstuk kapot is haha maar ik bedoel meer dat ze zo onbezorgd kunnen spelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.