Zwangerschapsupdate; week 12 en 13

12 weken

En daar is de volgende zwangerschapsupdate weer. Deze keer vertel ik jullie over week 12, toen ik de termijnecho had, en week 13.

12 weken zwanger

Wat was het fijn dat de termijnecho goed was, en dat ik weer terug was op mijn oude termijn. En wat was het leuk om de baby te zien! Wat een verschil met vier weken geleden zeg… Toen was het nog een mini garnaaltje, en nu is het echt al een baby’tje. Hij of zij bewoog zoveel dat het lastig was om de metingen goed uit te voeren, maar uiteindelijk is het gelukt en bleek ik 12 weken en 4 dagen zwanger te zijn. Opeens was ik de 12 weken al voorbij en we hoefden het niet langer geheim te houden. Gelukkig maar, want mijn buik begon nu wel echt te groeien. En met het warme weer wilde ik natuurlijk wel graag zwemmen!

Nu iedereen mocht weten dat ik zwanger ben, maakte ik het bekend op Instagram en Facebook. Wat kreeg ik ontzettend veel leuke reacties zeg! We waren op dat moment al op de camping en ook daar wisten meteen al veel mensen het. En de mensen die het nog niet wisten, hoorden het wel van Nomi!

13 weken zwanger

13 weken zwanger

De kwaaltjes werden nu wat minder. Ik kreeg ietsje meer energie en ik lustte weer wat meer. Wel merkte ik dat ik slecht tegen de warmte kon. My god, wat had ik het warm! Ik lag regelmatig in het zwembad en verder hield de plantenspuit me een beetje koel. Als ik niet zwanger ben, ben ik gek op warmte. Maar nu was ik de hittegolf wel een beetje zat!

Mijn buik begon flink te groeien en het was nauwelijks meer te verbergen. Toen ik 13 weken zwanger was van Nomi begon ik het zelf net een beetje te zien. Bij Lenn was het net als nu; het ging in een razend tempo! En dat vind ik helemaal niet erg, want ik vind mijn buik nu 10 keer mooier dan wanneer ik niet zwanger ben.

Binnenkort kunnen jullie een update lezen over week 14 en 15, dus stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.