SHOPLOGJE H&M EN PRIMARK

Ik heb laatst weer een bestelling geplaatst bij de H&M en ik bestelde best veel, waardoor ik een gigantische doos kreeg. Ik had echt een nieuw jasje/blazer nodig, eentje die ik ook als soort van jas kan dragen, voor bijvoorbeeld ’s avonds op vakantie. Verder was ik nog steeds op zoek naar een little black dress (ja, neverending story) en ik bestelde wat dingetjes voor m’n vriend en voor m’n moeder. Vandaar dat het zo’n grote doos is dus. 

Laatst ging ik met mijn zusje naar de Primark in Almere, wat eigenlijk nogal tegen viel. Ik kocht deze tas, omdat mijn vorige tas echt kapot aan het gaan is. Deze kostte € 15,00. 
Ook kocht ik deze kruik, met panterprint, jeej! Hij is echt super zacht, heel fijn. Deze kostte € 6,00.
Eindelijk heb ik het perfecte zwarte jurkje gevonden. Deze is gewoon heel simpel, maar daar was ik ook naar op zoek. Dit jurkje komt uit de sale en kostte € 10,00. 
Ik vind het altijd zo’n nadeel dat je alles moet strijken wat je bestelt bij de H&M, dit shirtje is echt heel erg verkreukt. Het is een heel basic t-shirtje, maar dat had ik eigenlijk niet echt. Deze heb ik trouwens ook in het zwart. Ze kostten € 7,95. 
Ik ben echt verliefd op dit jasje! Hij zit echt super lekker en hij is best warm. Daarnaast vind ik hem ook gewoon heel leuk natuurlijk. Deze komt uit de H&M sale en kostte € 25,00.

32 gedachten over “SHOPLOGJE H&M EN PRIMARK

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.