Nomi’s outfits – deel 22

Nomi en kleding, het is de perfecte combinatie. Ze is er gek op en wil iedere ochtend graag zelf uitkiezen wat ze aandoet. Als ik haar helemaal haar gang laat gaan, draagt ze alleen maar Elsa, roze en glitters. Daarom leg ik telkens een paar outfits voor haar klaar, en ’s ochtends kiest ze zelf welke ze aan wil. De outfit hierboven droeg ze toen ik door de temperatuur niet helemaal wist wat ze aan moest. ’s Ochtend was het nog best koud, maar ’s middags zou het warm worden. Een vestje is dan altijd goed! Dit vestje is van Hema, haar shirtje is van Action, het broekje is van H&M en de sandalen van Scapino.

Het jurkje dat ze zo graag wilde

jurkje regenboog

Een tijdje geleden zag ik een ontzettend leuk rokje voor Nomi, maar zij wilde hem niet hebben. Ze wilde namelijk dit jurkje. Uiteindelijk hebben we een deal gesloten; we namen het rokje én het jurkje mee. Het jurkje is van Zeeman, net als de legging. Haar teenslippers zijn van Action.

Roosjes

h&m

Dit jurkje is van de H&M en ik vind dit soort jurkjes ontzettend leuk. H&M heeft ze in verschillende printjes en ik was geneigd om er nog een paar mee te nemen, maar uiteindelijk deed ik dat toch niet. Want eigenlijk had ze al meer dan genoeg kleding.

‘Elsa rokje’

frozen rokje

Dit ‘Elsa rokje’ is één van Nomi lievelingskledingstukken. Zelf vond ze dat ze het shirtje met Elsa erop er wel bij aan kon doen. Dat leek me een beetje te veel van het goede, dus ik combineerde het met een effen roze hemdje. Het rokje is van Action en het shirtje van Persival (te koop bij Tuunte).

Quapi jumpsuit

quapi jumpsuit

Deze jumpsuit is één van mijn favorieten uit Nomi’s kledingkast. Hij is van Quapi en hij staat haar zo leuk!

Lekker girly

Nomi is echt een meisje-meisje en is gek op roze. Terwijl ze niet zo vaak broeken draagt, vond ze deze outfit toch erg leuk. Het shirtje is van Cakewalk, de broek is van Primark, de sandalen zijn van Scapino en de zonnebril is van AliExpress.

Julianatoren outfit

tuunte

Toen we laatst naar de Julianatoren gingen, wilde Nomi dit jurkje graag aan. Hij is van Persival en we zochten hem uit bij Tuunte. Nomi’s legging is van het merk Shoeby en haar sandalen zijn van Primark.

En de laatste

b nosy

En als laatste; dit jurkje van B Nosy met een legging van Primark. Nomi wilde wel op de foto, maar dan wel in deze houding haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.