SPAM JE BLOG

De vorige keer dat ik een ‘spam je blog’ artikel plaatste, vonden jullie dat erg leuk. Ik kwam toen ook een paar blogs tegen die ik nog niet kende, wat ik ook altijd heel erg leuk vind. Dus: plaats de link van je blog en vertel waarom jouw blog zo leuk is!

53 gedachten over “SPAM JE BLOG

 1. Tara Rose schreef:

  Mijn blog gaat over vanalles, en de fans van Black Veil Brides hebben geluk: je ziet regelmatig een artikel over hun voorbij komen!
  http://bloodyroseforyou.blogspot.nl/
  Zo staat op mijn site hoe ik mijn blog omschrijf:
  Ik ben Tara, 13 jaar en ben lekker mezelf 🙂
  Ik schrijf hier over van alles en nog wat. Van katten (mijn lievelingsdieren, hèhè) tot Black Veil Brides (mijn lievelingsband). Je hoeft niet per se alternatief te zijn ofzo, ik schrijf over dingen die mij gewoon interesseren!

 2. Estrella schreef:

  De mijne ken je al, maar andere mensen misschien nog niet 🙂

  Mijn blog is te vinden op estrellaweb.nl en ik schrijf over alles wat ik leuk vind of wat me interesseert. Soms beauty en fashion, maar ook foto's, grappige dingen, persoonlijke artikelen, verslagen, filmpjes, tips en iPhone apps. Ik heb trouwens morgen een hele leuke winactie waarbij ik een behoorlijk bedrag aan shoptegoed mag weggeven.

 3. Myrthe schreef:

  Heeeeeeey.

  Mijn blog is myrtster > verschrikkelijke naam trouwens haha maar die had ik vroeger verzonnen.
  Ik schrijf over outfits en foto's.
  hopelijk neem je een kijkje <3

  Liefs

 4. Fleur schreef:

  Leuk, tijdje geleden dat ik dit gedaan heb!

  Een lifestyle blog met gemiddeld 3 artikeltjes per week.
  Van Lifestyle tot muziek en snufjes beauty. Voor ieder wat wils dus!

  Op dit moment staat er een leuke winactie online; 1 winachtie 3 winnaars!

  Ik zou het leuk vinden als je eens een kijkje neemt en wie weet ben jij wel 1 van de drie winnaars!

  http://www.labellafleurr.blogspot.com

 5. MarCreaties schreef:

  Deze artikelen zijn altijd zo leuk haha! Hier ontdek ik vaak heel veel leuke blogs tussen 🙂
  Mijn blog MarCreaties (in het engels) gaat over fashion, diy en inspiration. ik begon met mijn blog om te bloggen over mijn eigen ontwerpen qua kleding en sieraden, momenteel blog ik ook veel over mode in het algemeen, in combinatie met outfitposts, diy's en inspiratieposts!
  Link: http://marcreaties.blogspot.com

 6. Wendy schreef:

  Super leuk!!
  http://fabulousstylews.blogsot.com
  Waarom? dat vind ik moeilijk! Ik probeer met mij blog mij kijk op mode over te brengen naar mij lezers en hopelijk vinden ze dat leuk :). Ik zelf volgde al jaren blogs en sommige zijn echt inspirerend. Hopelijk heb ik dat effect ook bij mij lezers.

  Mag ik jou gelijk om een gunst vragen? Laatste heb je op mij gestemd in de bloggers battle van Follow Fashion. Outfit 3 staat nu online zou je nog een keer willen stemmen? <3

  http://www.followfashion.nl/fashion-bloggers-sporty-chic-2

  XxX

 7. Ramon schreef:

  Tie The Ends is een blog over Beauty, Fashion, Lifestyle en Reizen.
  Ik en mijn co-wrighter, hebben veel gereisd. Ik wqoon nog steeds in Denemarken. Vivienne heeft lang in Indonesie gewoont en als model gewerkt. Dus een heerlijke mengeling van cultuur, fashion en beauty.

 8. beautifulfacesx schreef:

  Wat leuk dat we mogen spammen haha! Ik was voorheen eigenaresse van Beautiful Faces, maar ben overgestapt naar de naam BeautyBalms (http://beautybalms.wordpress.com) sinds gisteren. Helaas kon ik mijn posts niet overzetten, maar je kunt me nu wel vanaf het tweede begin weer volgen haha!
  Ik blog over beauty beauty en nog eens beauty, al ben ik van plan er een paar persoonlijkere dingetjes tussen te gooien 😉
  Xoxo Daphne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.