SPAM JE BLOG

De laatste tijd heb ik echt ontzettend weinig inspiratie om artikelen te schrijven. Ik weet niet zo goed hoe het komt, want ik vind bloggen nog steeds echt heel leuk. Misschien komt het doordat ik veel bezig ben met de bruiloft (waar ik binnenkort weer een artikeltje over zal schrijven). Ik bedacht me dat het alweer en tijdje geleden is dat ik een ‘spam je blog’ artikel online heb gezet, dus hier is er weer eentje. Je mag je link spammen, maar in ruil daarvoor, zou ik het erg leuk vinden als je me zou volgen via Bloglovin’.

46 gedachten over “SPAM JE BLOG

 1. Rosanne van Dieren schreef:

  Ik snap dat je even inspiratieloos ben, je moet je nu ook lekker focussen op je bruiloft. Wel heel lief van je dat we mogen spammen 🙂

  Ik ben Rosanne ben 20 jaar en blog zes dagen in de week met veel liefde op http://www.rosannevandierenn.nl/. Ik heb een persoonlijke beautyblog met een snufje lifestyle en fashion. Elke dinsdag komt er een ooglook foto tutorial online, elke maandag een picture diary en elke zondag een persoonlijke update. Ik vind het belangrijk om persoonlijk met mijn lezers te zijn. Ik hoop je snel te zien op mijn blog.

  liefs x

 2. Eline Vanaken schreef:

  Leuk dat we weer eens mogen spammen! Ik ben Eline, ik ben 11 jaartjes jong en blog nu al een tijdje op mijn blog, genaamd http://www.just-litllethings.blogspot.be/. In de 5 maanden dat ik nu blog, heb ik er een grote liefde en passie voor ontwikkeld. Zo zorg ik er nu nog iedere dag voor, dat er een artikel rond fashion, beauty of andere lifestyle dingetjes online komt. Ik hoop dat je snel een kijkje neemt?

  Liefs, Eline

 3. Kimberley R. schreef:

  Inspiratiegebrek overkomt ons allemaal wel eens, gelukkig komt het ook altijd terug 😉 Ik volg je alweer een tijdje op BL, dus dat zit goed!

  Mijn blog is ANNO89.nl en daarop Blog ik over vanalles. Het is een blog geschreven door een mama, maar je komt er echt niet alleen maar mamadingen tegen. Ik blog over de dagelijkse dingen en dingen die ik leuk vind, dus je kan het het beste een persoonlijk blogje noemen.

  Groetjes!

 4. Minke Maria schreef:

  Ik heb bij zulke berichten altijd het gevoel dat ik eigenlijk niet mee mag doen omdat ik normaal niet genoeg reageer, maar goed. Mijn blog over DIY fashion en lifestyle is te vinden op minkemaria.nl!

 5. Tess Evea schreef:

  Wat tof zeg. Ik moet zeggen dat het af en toe inderdaad lastig is om uniek te zijn qua artikelen, daar heb ik ook een tijdje last van gehad. 🙂

  Ik blog nu bijna een jaartje en ik moet zeggen dat ik het echt met plezier doe, ik begin het zelfs steeds leuker te vinden. Ik blog voornamelijk over beauty en daar draait de hele site dan ook om, maar naast beauty vind je er ook zeker regelmatig een leuk lifestyle artikel tussen of een artikel met een accessoires twist!

  http://www.tessevea.nl

 6. Beautyjuf schreef:

  Wat lief dat we mogen spammen! Ik volg je al enige tijd via Bloglovin' 🙂 Op http://www.beautyjuf.nl schrijf ik over alle ins&outs rondom beauty, make-up en nagellak. Deze blogposts worden afgewisseld door een vleugje lifestyle & fashion. Iedere woensdag schrijf ik een uitgebreide review over een nagellak. Iedere zondag geef ik je een kijkje in mijn stash. Dit is gerelateerd aan een kleur, merk, product, etc. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een kijkje nemen! Groetjes Marloes

 7. Miloezzi schreef:

  Ik hoop je te inspireren met mijn vrolijke girly blog miloezzi.blogspot.nl waar ik schrijf over nail art en fashion. Neem een kijkje en misschien krijg je zin om ook lekker creatief bezig te zijn met nagels.
  Groetjes Milou

 8. Alexa Land schreef:

  Dit vind ik super leuk, wat lief dat we even mogen spammen. Ik blog op http://www.alexaslovelyworld.nl en ben een echte life blogger, ik blog over alles wat ik zelf leuk vind denk hierbij aan een leuke DIY, een tag of een review. Ik zou het onwijs leuk vinden als je eens een bezoekje zou willen nemen!

 9. Fleur schreef:

  Herkenbaar dat je soms gewoon niet weet waar je de inspiratie vandaan moet halen, gelukkig heb je wel iets leuks in het vooruit zicht!

  Op mijn blog post ik dagelijks een nieuwe blogpost die beauty of lifestyle gerelateerd kunnen zijn. Daarnaast vind ik afwisseling heel fijn, daarom post 1 keer in de 2 weken Remy een column.
  Altijd leuk als je een kijkje komt nemen:).

  Mijn blog: http://www.labellafleur.nl

 10. Sanne dm schreef:

  Wat leuk dat we mogen spammen! Mijn blog heet http://makeupgorgeous.blogspot.be/. Via deze blog kan ik mijn passie voor beauty, make-up en fashion volledig kwijt, dit steeds met een persoonlijke touch! Ik probeer zo'n twee keer per week een filmpje of een artikel online te plaatsen. Ik plaats heel veel reviews over make-up of beautyproducten, dit afwisselend met andere soort artikelen zoals shoplogs, tags, wishlists, stashflash,.. Ik zou het super vinden als je een kijkje kwam nemen. Tot dan!? Liefs, Sanne

 11. Kim van Kampen schreef:

  Mijn blog gaat over lifestyle, met af en toe wat fashion en make-up. Ik vind het leuk om te vertellen hoe ik mijn leven leid. Alle dingen die je op mijn blog vindt zijn van mij en dus persoonlijk. Ik ben mijn blog, je kunt mijn persoonlijkheid in alles terugvinden. Dat maakt het zo leuk.

  http://www.dailybreakfast.nl

  Liefs, Kim

 12. xxTessie schreef:

  Hoi, ik ben Tessa en nu nog een maandje 14 jaar. Mijn blog heet xxTessie en dat is een blog over vanalles! Voornamelijk Beauty, maar ook Lifestyle en Fashion. Ik blog nu op deze blog al langer dan een jaar en ik hoop dat dat natuurlijk nog lang mag blijven duren.

  Hopelijk nemen jullie een keer een kijkje op mijn blog. Liefs!
  http://www.xxtessie.blogspot.com

 13. BeautyTwinz ♥ schreef:

  Hii,
  Wat een leuke blogs hebben jullie allemaal!
  Hopelijk vinden sommigen van jullie ons blog ook leuk…?
  We zullen even iets vertellen over ons!
  wij zijn Anne,Nikki en Eden en posten elke dag een artikel over lifestyle/diy/beauty/fashion/tags/challenges en nog veel meer,en ja veel mensen hebben al zo een blog maar elk mens is uniek,dus elk blog ook;)
  Ook posten we elke zondag een filmpje!
  We hebben ons blog nu al bijna een jaar maar nog geen reacties of dat soort dingen!
  Het zou leuk zijn als iemand keek.
  Succes met jullie blogs.
  x Beautytwinz

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.