FAVORIETEN VAN FOREVER 21

Jullie weten vast wel dat er sinds kort een Forever 21 in Amsterdam zit en persoonlijk vind ik dat heel leuk! Ik kom niet zo vaak in Amsterdam, maar aanstaande vrijdag ga ik er naartoe en dan ga ik er zeker kijken. Ik ben nog maar een keer bij Forever 21 geweest, in Antwerpen, en toen vond ik het een hele leuke winkel. Ik heb op de website gekeken en daar kwam ik heel veel leuke dingen tegen. Vooral de jurkjes vind ik echt geweldig en ik ben van plan om een paar leuke zomerjurkjes te gaan kopen. 

Daarnaast kwam ik een paar hele leuke tops tegen. Ook deze zijn weer ideaal voor de zomer en ik ga vrijdag kijken of ze in het echt net zo leuk zijn als op de foto’s. 
De accessoires van Forever 21 vind ik ook heel leuk. Naast deze items kwam ik nog veel meer leuke dingen tegen, maar deze vielen met meteen op. Zo’n hoedje vind ik heel leuk voor in de zomer, of voor op vakantie. 
Forever 21 heeft ook een beauty afdeling, waar ik natuurlijk ook even ga kijken. Veel items hebben leuke printjes en daar heb ik echt een zwak voor. De nail art dingetjes vind ik ook heel gaaf. 
Zijn jullie al bij Forever 21 geweest?

22 gedachten over “FAVORIETEN VAN FOREVER 21

  1. LINLICIOUS-STYLE schreef:

    leuke items! toevallig heb ik afgelopen week een online bestelling geplaatst en o.a. een haarborstel en make up kwastjes (maar dan de Day Dreamer variant) besteld.
    Erg leuke dingen waar ik hebberig van werd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.