SPAM JE BLOG & ASK ME ANYTHING

Een tijdje geleden vroeg ik jullie via Instagram of jullie nog vragen voor me hadden en die beantwoordde ik later in een artikel. Ik vind het altijd heel leuk om jullie vragen te beantwoorden en daarom hoop ik dat jullie weer wat vragen voor me hebben. Daarnaast weet ik dat jullie het leuk vinden om je blog te spammen, dus ook dat mag vandaag! 

Het kan zijn dat je reactie bij spam terechtkomt, doordat je linkjes plaatst. Ik zal erop letten en ik zorg ervoor dat je berichtje alsnog hieronder komt te staan. Dus, ga je gang! Oh, en wist je dat je je blog ook via Facebook kunt spammen?
Gerelateerde artikelen:
– Q&A

14 gedachten over “SPAM JE BLOG & ASK ME ANYTHING

 1. Nesrin schreef:

  Leuk een Q&A! Mijn vraag: wat vind je het moeilijkst aan moeder zijn?

  Mijn naam is Nesrin, getrouwd en moeder van twee kiddo's. Mijn personal lifeblog Daily Cup of Bla Bla Bla is mijn 3e kindje. Je kunt op mijn na klikken voor een bezoekje aan mijn blog.

  Thanks Malou!

 2. Dansen Indestorm schreef:

  Leuk! Mijn blog is http://www.dansenindestorm.nl 🙂

  Ik heb ook best wat vragen voor je, hihi.
  – Wat zou je graag willen bereiken met je blog?
  – Wat is hetgeen dat je je kindje vooral wilt meegeven? Het belangrijkste?
  – Hoe zou Nomi hebben geheten als het een jongetje was?
  – Heel random: wat is je favoriete groente?
  – Met wie zou je graag eens dineren uit de Nederlandse blogwereld?

  Liefs Kim

 3. Nicky Leijendeckers schreef:

  Misschien een wat latere reactie nog, maar bij deze wil ik jullie graag kennis laten maken met mijn blog http://www.nickynails.nl 3x in de week schrijf ik met veel plezier en passie een artikel over nagels, lifestyle met soms een uitstapje richting de make-up. Mijn blog is echt een hobby voor mij en doe ik naast mijn studie Logopedie. Mocht je nieuwsgierig zijn neem dan zeker even een kijkje 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.