Tijdschriften lezen; even lekker ontspannen zonder schermen

magazine marathon

Laatst ben ik er eens op gaan letten hoeveel ik in schermen aan het kijken ben. Ik zit regelmatig achter mijn laptop, wat natuurlijk logisch is als blogger. Daarnaast krijg ik wel eens de vraag of mijn telefoon aan mijn hand is vastgegroeid. En als ik dan even tijd voor mezelf wil, zet ik een serie op. Tijdens mijn me-time kijk ik eigenlijk ook wel erg vaak in een scherm. Tijd om daar verandering in te brengen! En dat doe ik door eens lekker een tijdschrift te lezen.

Even ontspannen zonder schermen

Ik vind het heerlijk om te lezen. Ik lees bijvoorbeeld blogs van collegabloggers of ik lees van die zoetsappige romantische verhalen via een app. Vroeger las ik heel vaak tijdschriften en zat ik een stuk minder vaak met mijn neus in een scherm. Laatst ben ik weer eens wat tijdschriften gaan lezen en ik vind het heerlijk! Als ik een serie kijk, zit ik ondertussen toch vaak met mijn telefoon in mijn hand. Tijdens het lezen van een tijdschrift is dat bijna onmogelijk, en daardoor focus ik me dan maar op één ding; het tijdschrift. En ik kan je vertellen dat dat heel erg ontspannend werkt!

Magazine marathon

Een leuke manier om weer eens een paar tijdschriften in huis te hebben, is de Magazine Marathon van Sanoma. Hierbij krijg je tussen de drie en tien keer een tijdschrift naar keuze, voor € 15,00. Je hebt keuze uit ruim 30 tijdschriften en het is een flinke korting vergeleken de normale verkoopprijs.

Er is voor iedereen wel een tijdschrift wat hem of haar aan zou spreken. Zelf heb ik gekozen voor Viva Mama, Flow en Kek Mama. Maar je kunt ook kiezen voor totaal andere tijdschriften, zoals bijvoorbeeld Totaal TV, VT Wonen, Fashionchick Girls of Autoweek. En als je kinderen hebt die al kunnen lezen, is de Donald Duck of de Tina waarschijnlijk erg leuk voor ze!

tijdschriften lezen

Kopje thee, stukje chocola en een tijdschrift

Sinds kort pak ik regelmatig een tijdschrift als de kinderen in bed liggen. Kopje thee erbij, een stukje chocola, en genieten maar. Als ik zin heb om te lezen over opvoeding, ouderschap, baby’s, en dat soort onderwerpen, pak ik Kek Mama of Viva Mama. Flow is een ander soort tijdschrift, waarin ik bijvoorbeeld las over hoe je jezelf wordt en over hoe het is om een weekje van de radar te gaan. Heel erg interessant allemaal! Ik kende Flow eigenlijk nog niet echt, maar wat mij betreft is het echt een aanrader voor een avondje lekker op de bank!

Lees jij wel eens een tijdschrift? En welke is jouw favoriet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.