Catrice Allround Waterproof mascara

Ik was opzoek naar een waterproof mascara om mee te nemen op vakantie en ik heb de Allround Waterproof mascara van Catrice gekocht. Over het algemeen ben ik niet zo fan van waterproof mascara’s, maar ik wil wel kunnen zwemmen zonder dat mijn mascara uitloopt. Ik had nog helemaal geen ervaring met mascara’s van Catrice, dus ik was erg benieuwd.

Het borsteltje ziet er goed uit. Het is redelijk groot, wat ik erg fijn vind. De mascara is makkelijk aan te brengen en klontert niet. Catrice zegt dat de mascara zorgt voor extra volume, lengte en krul, maar dit valt me een beetje tegen. Het resultaat is wel mooi, maar er zijn veel mascara’s die beter zijn. 
Wat wel een pluspunt is, is dat de mascara echt waterproof is. Ik heb ermee gezwommen en de mascara bleef goed zitten. Als je gaat zwemmen, is deze mascara dus wel een aanrader. 
Cijfer: 7,5

40 gedachten over “Catrice Allround Waterproof mascara

 1. Anouk schreef:

  Ik gebruik geen waterproof mascara's, heb er een hekel aan! Met zwemmen dan maar geen make-up:)

  Volgens mij wel een goede deal als je er wel fan van bent!

 2. bygerrianne schreef:

  Een prima resultaat, maar lang niet oké. Zelf ben ik ook totaal niet dol op waterproof mascara's, misschien ligt het daar ook aan, hihi! Ik heb namelijk altijd het gevoel dat het resultaat bij de meeste waterproof mascara's zo zijn, als deze!

 3. Zoë schreef:

  Deze gebruik ik ook wanneer ik ga zwemmen of als het regent!
  Ik vind hem erg fijn, maar lastig om er terug af te halen. Ja dat heb je nu eenmaal met waterproof mascara 😉

 4. Hanna schreef:

  ziet er mooi uit! ik ben wel eens met 'waterproof' mascara gaan zwemmen en hij liep echt verschrikkelijk uit, ik stond zo erg voor gek in het zwembad! (':
  liefs!

 5. Jessica schreef:

  deze mascara is fijn hé!
  Dit is al maanden mijn vaste mascara 🙂 voorheen had ik een van rimmel london. Maar om nou 15 euro per 2 maanden uit te geven aan mascara… nou nee. Deze mascara is wat mij betreft net zo goed! En zo denkt je portemonnee er vast ook over 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.