BALENCIAGA – ROSABOTANICA PARFUM

Ik hou echt van parfums en als ik ergens een nieuw geurtje zie staan, moet ik hem altijd even ruiken. Toen ik een persbericht kreeg over deze geur, was ik meteen heel erg benieuwd. Het is de nieuwe geur van Balenciaga; Rosabotanica. 

Deze geur wordt omschreven als een ‘betoverende, kruidige, natuurlijke roos, veredeld en verlevendigd met druppeltjes citrus en witte houtsoorten’. De geur is redelijk sterk en in het begin lijkt het een best zware geur, maar na een paar minuten wordt dit wat minder. De geur wordt dan wat zoeter en bloemiger. 
Rosabotanica is als volgt opgebouwd:
– Topnoten; hyacinth, vijgenblad, petitgrain olie
– Middennoten:; roos, roze peper, kardemom, grapefruit
– Basisnoten; witte amber, ceder, vetiver, patchouli, houtachtige noten
Persoonlijk vind ik de geur ontzettend lekker. Het is geen geur die ik iedere dag zou dragen, ik vind hem meer geschikt voor ’s avonds. 
Deze geur is vanaf februari 2014 te koop.

11 gedachten over “BALENCIAGA – ROSABOTANICA PARFUM

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.