Outfits van Lenn

outfits

Lenns outfits blijven nooit langer dan een paar uur schoon. Hij is ook niet het makkelijkste kind een foto van te maken waar zijn kleertjes goed op te zien zijn. Hij is namelijk nogal beweeglijk. Maar het is me toch gelukt om een paar van zijn outfits te fotograferen. Op de foto hierboven heeft hij een t-shirtje aan van Primark, een broek van Name It (die van Nomi is geweest) en Bergstein laarsjes.

Een paar outfits van Lenn

hawaii

Oké, niet de beste outfitfoto. Maar ik vind dit shirtje zo leuk! Hij is van Hema en Lenns spijkerbroek is van H&M.

hoe valt zara

Lenn is gek op glijbanen en dat is op deze foto waarschijnlijk wel te zien! Lenn heeft een jasje aan van Lief! Lifestyle, een broek van Zara en zijn schoentjes zijn van Shoesme (maar passen nu helaas niet meer…).

goedkope zomerjas

Ook hier heeft Lenn een jasje aan van Lief! Lifestyle. Zijn broek is van Lidl en zijn schoentjes kochten we bij Scapino. Het petje zocht hij zelf uit bij Action.

hoe valt hema

Dit Mini Rodini jasje was van Nomi, maar hij begint Lenn nu ook te passen. Lenns spijkerbroek is van Hema en zijn schoenen zijn van Scapino.

paw patrol

Dit is weer het Action petje, maar hier zie je hem wat duidelijker. Lenns t-shirtje is van Name it, zijn broek is van Zara en zijn schoenen zijn van Scapino.

hoe valt dirkje

Een beetje een halve foto (want zoals ik al zei, het is niet zo makkelijk om Lenn goed op de foto te krijgen…). Maar goed, jullie snappen de rest van de outfit waarschijnlijk wel. Lenns shirtje is van Dirkje, zijn broek is van Name It en zijn laarsjes zijn van Bergstein.

hoe valt name it

Hier heeft Lenn een t-shirt aan van Name It, een joggingbroekje van Hema en ‘schoenen’ van Action. Nomi’s jurkje is van Primark.

spanje

En op de laatste foto draagt Lenn een blouse van Zara, een shirtje van H&M, zijn broek is ook van H&M en zijn schoenen zijn van Scapino.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.