Shoplogje; nieuw en tweedehands

De laatste tijd kocht ik weer wat nieuwe dingetjes voor Nomi, Lenn en voor mezelf. Ik shopte bij Name It, Zeeman, Hema, Lidl, AliExpress en ik kocht 2 tweedehands jurkjes via Marktplaats. Ik ben goed geslaagd en vandaag laat ik het aan jullie zien!

Ik was eigenlijk niet echt op zoek naar iets voor mezelf, maar bij de Lidl zag ik deze jurk liggen voor maar € 7,00! Ik vind hem heel leuk, en voor zo’n prijsje kon ik hem natuurlijk niet laten liggen.

Lenn kwijlt op dit moment zoveel dat hij soms wel 3 shirtjes en rompers per dag draagt. Hij kwijlt zelfs zo erg dat kwijlslabbetjes weinig zin hebben… Allemaal met dank aan zijn doorkomende kiezen (althans, dat denk ik). Dit shirtje met LA (dat zijn ook zijn voorletters) kocht ik bij Name It. Het rompertje is ook perfect voor hem, omdat hij de hele dag ‘Mama!’ roept. Deze komt van de Hema.

Nomi is gek op roze en op jurkjes, en ik besloot eens op Marktplaats te kijken. De linker is van Quapi, en de rechter van Lief. De rechter bleek toch nog iets te groot te zijn, maar daar groeit ze natuurlijk vanzelf wel in.

Bij de Zeeman zag ik dit jurkje (het is eigenlijk een setje, maar de legging die erbij hoort zit in de was). Nomi kwam zelf met het rokje aan, en ik vond hem wel heel schattig. Door de glitters vind ik hem ook heel leuk voor feestdagen of voor haar verjaardag volgende maand.

En daarnaast kwam ik wat dingetjes tegen op AliExpress. Het jurkje vind ik echt heel erg leuk, en hij staat Nomi ook echt gaaf. De legging is lekker dik, dus ook geschikt voor de winter. Mocht je de linkjes van deze items graag willen, hier vind je het jurkje en hier de legging!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.