VIPBOX SEPTEMBER

Gisteren kreeg ik de nieuwe Vipbox binnen en het eerste dat ik zag toen ik hem open deed, was de tekst Can’t say goodbye to summer.. En omdat dat waarschijnlijk voor de meeste meiden geldt, heeft Vipbox deze maand nog wat leuke, ’s zomerse producten in de box gedaan. 

Guylond is een merk dat nog niet zo heel bekend is in Nederland, maar het is al wel te vinden bij bijvoorbeeld de DA. De kleuren in mijn Vipbox vind ik heel mooi, vooral de felle blauwe kleur. Er zit 4 ml in de flesjes en ze kosten € 4,00.
Er zitten twee producten van Da Vinci in de box, een mineral shimmer en een eye shadow brush. De mineral shimmer bevat geen chemicaliën of oliën en is dus goed voor je huid. De mineral shimmer kos € 11.50 en de eye shadow brush kost € 19,95. Redelijk duur, maar dan heb je ook een heel lekker zacht kwastje. 
Ik had nog niks van Beauty UK in mijn stash en ik was erg benieuwd naar dit merk, dus ik vind het erg leuk dat deze lipgloss in de box zit. Het kost € 4,95, lekker budget proof dus. Daarnaast zitten er doorzichtige bh-bandjes in de box, maar ik denk niet dat ik die ga gebruiken.
Dan zit er nog een product van MeMeMe in de box, ook een merk waar ik nog geen ervaring mee had. Dit is een vloeibare highlighter, voor een gezonde gloed op je gezicht. Deze highlighter kost € 7,95. 
De Vipbox kost € 12,50 per maand en de eerste box kost maar € 5,00. Je kunt je aanmelden via Vipbox.nl.

25 gedachten over “VIPBOX SEPTEMBER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.