WIC BY HEROME: PEACEFUL FINLAND

Deze collectie van WIC by Herôme is gebaseerd op de natuur in Finland, vandaar dat het allemaal koele kleuren zijn. Het zijn echt kleurtjes waar ik van houd, mooie, zachte pastelkleuren. 

WIC Jyvaskyla is een mooie roze kleur die niet heel goed dekt. Ik draag twee laagjes, maar een derde laagje was mooier geweest. Guusje vond deze nagellak ook erg mooi en wilde daarom graag op de foto, haha.
WIC Lahti is een taupe-achtig kleurtje met een beetje een parelmoerglans erin. Het is zo’n kleurtje dat overal mooi bij staat. Deze kleur dekt in twee laagjes. 
WIC Joensuu is een hele lichte blauwe kleur. Het is een heel koel kleurtje en ik vind hem heel mooi! Ondanks dat de kleur zo licht is, dekt hij prima in twee laagjes.
WIC Rovaniemi is een mooie crème-achtige kleur. Ik had niet verwacht dat ik deze kleur mooi zou vinden, maar toen ik hem op mijn nagels had, was ik helemaal verkocht. Deze kleur dekt in twee laagjes.
WIC Mikkeli is een paarse kleur die helaas niet zo goed dekt. Een derde laag zou geen overbodige luxe zijn, terwijl de lichte kleuren juist wel heel goed dekken. Daarnaast is het ook niet echt mijn kleur. 
WIC Lohja is een hele lichte lila kleur en ik vind hem echt heel mooi! Hij dekt in twee laagjes. 
Ik ben echt een groot fan van de WIC lakjes, ze lakken heel makkelijk, blijven goed zitten en ze zijn ook makkelijk om weer te verwijderen. Het is jammer dat sommig kleuren niet zo heel goed dekken, maar de meeste (en juist de lichtste) kleuren, dekken heel goed. En ik ben echt verliefd op die mooie, lichte kleurtjes.
De nagellakjes kosten € 5,99 en ze zijn te koop bij de drogist en online, via Herome.com.

24 gedachten over “WIC BY HEROME: PEACEFUL FINLAND

 1. Rowan Reiding schreef:

  Wauw wat een mooie kleurtjes! Die lakjes wou ik altijd al eens proberen!

  Omdat ik weet dat je een trouwe volger was van Chicks Running On Kicks wil ik je laten weten dat ik een nieuwe hardloop/training/voeding blog ben begonnen samen met mijn schoonzus; Fitsters in Law. Het wordt bigger en better 😉 Het lijkt me leuk als je even komt kijken 🙂 http://WWW.FITSTERS IN LAW.COM

  Love,

  Rowan

  Ps: ENTER MY GIVEAWAY FOR A CHANCE TO WIN A PAIR OF INVITO BOOTS WORTH 100 EUROS!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.