Waar koop ik mijn (plus size) kleding?

plus size kleding

Toen ik jullie laatst op Instagram vroeg wat jullie graag op mijn blog wilden lezen, zeiden een paar van jullie dat jullie dat jullie benieuwd waren waar ik mijn kleding koop. Nou ben ik helemaal niet zo fashionable, maar ik weet dat het best lastig kan zijn om leuke plus size kleding te kopen. In veel winkels gaan de maten maar tot maat 42 of 44 en daar passen mijn billen echt niet in. Gelukkig zijn er ook een aantal winkels en merken waar je prima kunt shoppen met een wat grotere maat en in dit artikel vertel ik er wat meer over.

Lascana

Toen ik vorig jaar op zoek ging naar nieuwe badkleding, kwam ik terecht op de site van LASCANA. De badkleding van dit merk gaat van maat 32 tot en met maat 58. Je kunt er dus ook prima badkleding in grote maten shoppen. Vorig jaar bestelde ik daar een badpak en een tankini en daar ben ik nog steeds ontzettend blij mee.

Ook voor plus size kleding kun je goed slagen bij LASCANA, want ook daar verkopen ze kleding van maat 32 tot en met maat 58. Je vindt er ontzettend leuke strandjurken, tops, broeken, et cetera. Zelf ben ik vooral helemaal fan van de jurken! Je kunt bij LASCANA trouwens je complete outfit shoppen, want dit merk verkoopt ook schoenen, ondergoed en accessoires.

H&M

Doordat de maten van H&M vrij groot vallen, kan ik daar bij de gewone maten én bij de plus size maten shoppen. H&M heeft hartstikke veel keuze en daardoor heb ik best veel items van deze winkelketen in mijn kast liggen. De prijzen zijn vaak erg leuk, maar met de kwaliteit moet je een beetje geluk hebben. Ik heb items die ik al jaren draag, maar ook kledingstukken waar na één keer wassen al een gat in zat.

New Look Curves

Vroeger ging ik wel eens shoppen in Rotterdam en dan kocht ik bijna altijd wel iets bij New Look. Nu shop ik meer online en ook dan koop ik wel eens iets van dit merk. Net als bij H&M zijn het fijne prijsjes, maar ook hier is de kwaliteit niet echt om over naar huis te schrijven. Maar goed, je kunt ook niet verwachten dat goedkope kleding jarenlang mee gaat.

MS Mode

Terwijl ik MS Mode eerst altijd een beetje ouwelijk vond, kan ik er nu goed slagen. Ik weet niet of de kleding nou echt hipper is geworden of dat ik gewoon oud word haha. Tegenwoordig ben ik vooral erg fan van de jurkjes van MS Mode.

Junarose

Dit merk leerde ik kennen toen het nog bij de stenen winkel van Sans-Online werd verkocht. Toen kocht ik er regelmatig iets, maar het is er nu helaas niet meer te koop. Gelukkig verkopen andere webshops dit merk wel!

Waar shop jij je kleding?

4 gedachten over “Waar koop ik mijn (plus size) kleding?

  1. ikeetplantjes schreef:

    Leuke blog! Ik draag zelf geen plus size kleding, maar ik kan me voorstellen dat het soms erg lastig is een beetje leuke kleding te vinden aangezien het toch regelmatig maar een paar rekken kleding te vinden zijn in de winkels ten opzichte van de S-L maten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.